Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα: Λήγει η παράταση της σύμβασης του Σταύρου Τσακίρη, αργούν οι διαδικασίες

Πάτρα: Λήγει η παράταση της σύμβασης του Σταύρου Τσακίρη, αργούν οι διαδικασίες

Στις 31 Μαΐου λήγει η παράταση της σύμβασης του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, Σταυρού Τσακίρη.

Κατά συνέπεια ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες για τη θέση αυτή, καθώς θα προκηρυχθεί ο αντίστοιχος διαγωνισμός από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο. Ωστόσο, ο κορωνοϊός και η πανδημία είναι σίγουρο ότι θα καθυστερήσουν τις διαδικασίες αυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., παρά τις πιέσεις που έχουν γίνει προς το υπουργείο Πολιτισμού, εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες για να στείλει τη σχετική προκήρυξη που θα δώσει το «πράσινο» φως, μέχρι πριν από μερικές μέρες αυτή δεν είχε σταλεί.

Οπότε οι διαδικασίες θα γίνουν με αρκετή καθυστέρηση, κατά συνέπεια το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή, θα αργήσει να γίνει γνωστό, άρα θα υπάρξει ένα κενό.

Ο νυν καλλιτεχνικός διευθυντής Σταύρος Τσακίρης έχει το δικαίωμα να υποβάλει εκ νέου αίτηση και να πάρει μέρος στο διαγωνισμό, όμως, μέχρι ώρας είναι άγνωστο αν θα θελήσει να κάνει κάτι τέτοιο και να μείνει στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του, παρά το έντονο ενδιαφέρον που έχει για το Δημοτικό Θέατρο, ασχολούμενος με όλα τα τρέχοντα ζητήματά του.

Ο διαγωνισμός θα είναι ανοικτός και οι ενδιαφερόμενοι θα περάσουν από συνέντευξη από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, το οποίο και θα λάβει τις τελικές αποφάσεις.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης