Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα – Νέα καταγγελία Πολάκη για «αρπαχτή» στην 6η ΥΠΕ με προμήθεια υγειονομικού υλικού

Πάτρα - Νέα καταγγελία Πολάκη για «αρπαχτή» στην 6η ΥΠΕ με προμήθεια υγειονομικού υλικού

Σε μια νέα καταγγελία προέβη μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, σχετικά με ανάθεση από την 6η ΥΠΕ. Ο κ. Πολάκης σχολιάζει το γεγονός της προμήθειας στολών υγειονομικού τύπου, σε τιμή υπερδιπλάσια της πραγματικής αξίας τους!

Πιο συγκεκριμένα, σχολιάζει την προμήθεια από πλευράς 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας 3.800 στολών του υγειονομικού προσωπικου υψηλής προστασίας τύπου TYVEC προς 18,6 ευρώ συν ΦΠΑ η μία (μπορείτε να δείτε τη σχετική ανάρτηση στη Διαύγεια εδώ), την ώρα που η 1η Υγειονομική Περιφέρεια, προμηθεύτηκε τις ίδιες ακριβώς στολές, έναντι 8 ευρώ συν ΦΠΑ (η σχετική ανάρτηση στη Διαύγεια εδώ.

Μάλιστα, υπενθυμίζει την προηγούμενη καταγγελία του για την 6η ΥΠΕ που αφορούσε την προμήθεια μασκών FFP3 προς 20 ευρώ συν ΦΠΑ έκαστη, καθώς στην ανάθεση της 1η ΥΠΕ στην οποία αναφέρεται αυτή τη φορά, οι μάσκες αυτές κοστολογούνται 4,4 ευρώ συν ΦΠΑ!

Πάτρα - Νέα καταγγελία Πολάκη για «αρπαχτή» στην 6η ΥΠΕ με προμήθεια υγειονομικού υλικού Πάτρα - Νέα καταγγελία Πολάκη για «αρπαχτή» στην 6η ΥΠΕ με προμήθεια υγειονομικού υλικού Πάτρα - Νέα καταγγελία Πολάκη για «αρπαχτή» στην 6η ΥΠΕ με προμήθεια υγειονομικού υλικού Πάτρα - Νέα καταγγελία Πολάκη για «αρπαχτή» στην 6η ΥΠΕ με προμήθεια υγειονομικού υλικού Πάτρα - Νέα καταγγελία Πολάκη για «αρπαχτή» στην 6η ΥΠΕ με προμήθεια υγειονομικού υλικού Πάτρα - Νέα καταγγελία Πολάκη για «αρπαχτή» στην 6η ΥΠΕ με προμήθεια υγειονομικού υλικού Πάτρα - Νέα καταγγελία Πολάκη για «αρπαχτή» στην 6η ΥΠΕ με προμήθεια υγειονομικού υλικού Πάτρα - Νέα καταγγελία Πολάκη για «αρπαχτή» στην 6η ΥΠΕ με προμήθεια υγειονομικού υλικού


Πηγή

Διαβάστε Επίσης