Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα – “Το Σπίτι του Ηπειρώτη” ανοίγει ξανά τις πόρτες του

Πάτρα - "Το Σπίτι του Ηπειρώτη" ανοίγει ξανά τις πόρτες του

Οι εξελίξεις στο χώρο της υγείας και η παράλληλη δημοσίευση των τελευταίων ΦΕΚ δίνουν και τυπικά τη δυνατότητα στον ιστορικό Πανηπειρωτικό Σύλλογο Πατρών και στο "Σπίτι του Ηπειρώτη" να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους.

"Το Σπίτι του Ηπειρώτη" (Μουρούζη 14-16 / 1ος όροφος) ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά, από τη Δευτέρα, 1 Ιουνίου και ώρες 7.15 έως 9.15 μ.μ., για διοικητικές υποθέσεις, εγγραφές, συνδρομές καθώς και παραλαβή των εναπομεινάντων δώρων από τον αποκριάτικο χορό του Φεβρουαρίου.

Όπως δηλώνει ο πρόεδρος του πολυπληθούς συλλόγου, κ. Χάιδας Αλέξανδρος, "Τηρούμε αυστηρώς όλους τους κανόνες υγιεινής, συνεχίζοντας το πολιτιστικό μας έργο. Οι αναγκαστικοί περιορισμοί συναθροίσεων μπορεί να μας κράτησαν σε σωματική απόσταση, εντούτοις, σε καμία των περιπτώσεων, δεν μείωσαν κατ' ελάχιστο την επικοινωνίας μας. Ξανασμίγουμε… Και επειδή έχουμε μάθει όχι μόνο στις ημέρες της καθημερινότητας αλλά και στις λιγότερο συμβατικές ημέρες να φανερώνουμε τη συλλογικότητα, τη διάδραση, τη δυναμική, τον αλτρουισμό και την αλληλεγγύη μας, συνεχίζουμε να συζητάμε, να υλοποιούμε και να προωθούμε "πολυφωνικά" και όχι "μονοφωνικά" κάποια ιδέα, μία πρόταση, έναν προβληματισμό".

Πάτρα - "Το Σπίτι του Ηπειρώτη" ανοίγει ξανά τις πόρτες του


Πηγή

Διαβάστε Επίσης