Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Σάλος στα social media με το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τη Θεία Κοινωνία

Σάλος στα social media με το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τη Θεία Κοινωνία

Σάλο στο διαδίκτυο προκάλεσε το σατιρικό βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» που ήταν αφιερωμένο στους ιερούς ναούς και τη Θεία Κοινωνία την εποχή του κορονοϊού.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο πλέον έχει κατέβει από το youtube, οι «Ράδιο Αρβύλα» εμφανίζονται ως πιστοί μέσα σε ναό περιμένοντας από τον ιερέα να τους κοινωνήσει. Ενώ ορισμένοι από αυτούς βήχουν, ο παπάς τους προσφέρει κανονικά τη Θεία Κοινωνία. Όταν όμως φτάνει η σειρά του Αντώνη Κανάκη για να τη λάβει, εμφανίζεται αρκετά διστακτικός και ρωτάει τον παπά: «Πάτερ σίγουρα;» και εκείνος του απαντά με σιγουριά «Άφοβα».

Ωστόσο, τρεις μέρες αργότερα ο Αντώνης Κανάκης εμφανίζεται άρρωστος και με βήχα στο κρεβάτι. Ο ίδιος μιλάει στο Θεό και του λέει: «Αχ Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;».

Πολλοί από τους χρήστες του twitter σχολίασαν αρνητικά το στιγμιότυπο, χαρακτηρίζοντάς το ως "εμετικό" και κάνοντας λόγο για βλασφημία.

Σάλος στα social media με το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τη Θεία Κοινωνία Σάλος στα social media με το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τη Θεία Κοινωνία Σάλος στα social media με το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τη Θεία Κοινωνία Σάλος στα social media με το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τη Θεία Κοινωνία


Πηγή

Διαβάστε Επίσης

Ατύχημα για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο

Κάταγμα στο χέρι υπέστη ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και γι' αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο ηθοποιός μετά το ατύχημα θα αναγκαστεί να απέχει για λί..