Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Star Wars: Επιστρέφει αγαπημένος χαρακτήρας (video)

Star Wars: Επιστρέφει αγαπημένος χαρακτήρας (video)

Η πρώτη live-action σειρά Star Wars, "The Mandalorian", καθήλωσε τους φανς του franchise. Η σειρά του Jon Favreau γνώρισε τρομερή επιτυχία παγκοσμίως και μάλιστα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Οι λάτρεις των Star Wars περιμένουν πως και πως τη 2η σεζόν της σειράς, η οποία θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο. Τις τελευταίες εβδομάδες όλο και περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά γίνονται γνωστές.

Η μεγάλη είδηση για τους φανς ήταν πως στον νέο κύκλο θα εμφανιστεί η Ashoka Tano, η οποία είναι η πιο αγαπημένη χαρακτήρας από τις animated σειρές Star Wars (The Clone Wars και Rebels). Τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας βλέπουν αναφορές πως ακόμη ένας λατρεμένος χαρακτήρας επιστρέφει.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, Temuera Morrison που ενσάρκωσε τον Jango Fett στην ταινία Star Wars: Attack of the Clones πρόκειται να εμφανιστεί στη 2η σεζόν του Mandalorian. Μάλιστα θα ενσαρκώσει έναν από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες του franchise, τον Boba Fett.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη, αλλά ο ρόλος αναμένεται να είναι μικρός. Μάλιστα, υπάρχουν οι θεωρίες πως ο Boba Fett έχει εμφανιστεί ήδη στη σειρά και συγκεκριμένα στο τέλος του 5ου επεισοδίου της πρώτης σεζόν.

Star Wars: Επιστρέφει αγαπημένος χαρακτήρας (video)

Temuera Morrison CAST as BOBA FETT in The Mandalorian Se 2!!!!


Πηγή

Διαβάστε Επίσης