Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα: Πάει για γενική πανελλήνια απεργία ο κλάδος της εστίασης

Πάτρα: Πάει για γενική πανελλήνια απεργία ο κλάδος της εστίασης

Η κρίση στην εστίαση και η αντιμετώπιση του κλάδου από την πολιτεία στο όνομα των κανόνων για την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων διασποράς του ιού και την αποφυγή των συνωστισμών, δεν είναι μόνο φαινόμενο της Πάτρας.

Υπάρχει σε όλη την Ελλάδα και έχει ξεσηκώσει τους επαγγελματίες της εστίασης, αλλά και τους εργαζόμενους τους, αφού πολλά από τα καταστήματα δεν μπορούν να δουλέψουν όπως πρέπει και άλλα αναγκάζονται να κλείσουν επί της ουσίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του patrasevents.gr οι σύλλογοι της εστίασης όλης της χώρας, έχοντας ξεκινήσει επαφές μεταξύ τους και συζητήσεις για τον τρόπο που θα πρέπει να αντιδράσουν απέναντι στην αντιμετώπιση του κράτους, ετοιμάζονται για μια νέα πανελλήνια κινητοποίηση.

Η μορφή της κινητοποίησης αυτής ακόμα δεν έχει αποφασιστεί, ούτε υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Όμως το πιθανότερο σενάριο αυτή τη φορά είναι να έχει τη μορφή γενικής πανελλήνιας απεργίας και να διεξαχθεί στο τέλος του μήνα.

Η συλλογιστική, άλλωστε, έχει να κάνει με την αντιμετώπιση του κλάδου. «Αφού δεν μας αφήνετε να δουλέψουμε, τότε κλείστε μας».

Θυμίζουμε ότι η τελευταία μεγάλη κινητοποίηση που είχε γίνει από τον κλάδο και στην οποία συμμετείχε και ο ΣΚΕΑΝΑ ήταν αυτή με τις άδειες καρέκλες, στην πλατεία Γεωργίου.

Τότε η βουβή φωνή της εστίασης ακούστηκε παντού. Οι πόρτες όμως και τα αυτιά των αρμοδίων παραμένουν κλειστά…


Πηγή

Διαβάστε Επίσης