Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα: Ξεκίνησαν μαθήματα τα παιδιά των δημοτικών και των νηπιαγωγείων

Πάτρα: Ξεκίνησαν μαθήματα τα παιδιά των δημοτικών και των νηπιαγωγείων

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησαν την Δευτέρα τα μαθήματα οι μαθητές των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων της Πάτρας.

Οι μικροί μαθητές επέστρεψαν στη βάση τους μετά από τρεις μήνες, ένα διάστημα όπου το μόνο που έκαναν ήταν επανάληψη της ύλης, μέσω της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η συμμετοχή των μαθητών στην πρώτη μέρα μετά από το παρατεταμένο λουκέτο των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων, ήταν ικανοποιητική, όμως για ασφαλή συμπεράσματα θα πρέπει να περιμένουμε το πώς θα κυλήσει όλη η εβδομάδα.

Τα μαθήματα γίνονται εκ περιτροπής, με μέτρα προστασίας, χωρισμένα τμήματα, πλαφόν μαθητών κα προαιρετική χρήση της μάσκας, ενώ το υπουργείο Παιδείας έχει αποστείλει ποσότητες απολυμαντικών και αντισηπτικών για όλα τα σχολεία της Πάτρας.

Θυμίζουμε ότι τα τμήματα των δημοτικών και των νηπιαγωγείων λειτουργούν με έως 15 μαθητές τη φορά και με 1,5 μέτρο απόσταση στα θρανία.

Η σχολική χρονιά θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουνίου για τους μαθητές και για τους εκπαιδευτικούς στις 30 του μήνα, ημερομηνία μέχρι την οποία θα παραταθούν και οι συμβάσεις των αναπληρωτών.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης

Το «Λόγω Tιμής» επιστρέφει στον ΣΚΑΪ

Μια από τις πλέον άρτιες παραγωγές των τελευταίων χρόνων, το «Λόγω Τιμής, 20 Χρόνια Μετά» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και του Λάμπη Ζαρουτιάδη αναλαμβά..