Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Το καλοκαίρι έφτασε, όμως το Ρίο της Πάτρας εκπέμπει SOS

Το καλοκαίρι έφτασε, όμως το Ρίο της Πάτρας εκπέμπει SOS

Το Ρίο πριν από μερικά χρόνια ήταν μία από τις αναπτυσσόμενες περιοχές της Πάτρας που θα μπορούσε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο να αναδειχθεί η αχαϊκή πρωτεύουσα τουριστικά, φέρνοντας επισκέπτες στην πόλη.

Θάλασσα, ηλιοβασίλεμα, ο αέρας της εξοχής, τα παραλιακά μαγαζιά και δεκάδες ακόμα παράγοντες που επιβεβαιώνουν την κατεύθυνση που θα μπορούσε να είχε το Ρίο αν η Πάτρα αποφάσιζε κάποια στιγμή να διαγράψει μία πορεία, βάζοντας έστω τις βάσεις για την τουριστική της δυναμική.

Γιατί αναφερόμαστε σε παρελθόντα χρόνο; Το Ρίο μπορεί να παραμένει μία υπέροχη παραλιακή περιοχή, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, αλλά η κατάσταση που υπάρχει στους κοινόχρηστους χώρους της, στους δρόμους ακόμα και στις παραλίες της, παραπέμπει περισσότερο σε εγκατάλειψη, παρά σε αξιοποίηση.

Έχει χαθεί ήδη αρκετός χρόνος τουλάχιστον για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν. Τα παράπονα των κατοίκων και των καταστηματαρχών της περιοχής είναι πλέον σε μόνιμη βάση, τόσο προς τον δήμο, όσο και ως προς την Κτηματική Υπηρεσία που δεν αφήνει να προχωρήσουν οι εργασίες στον παραλιακό δρόμο.

Αποτέλεσμα αυτού ο δρόμος να έχει διαβρωθεί σε αρκετά σημεία του και η κατάσταση να έχει γίνει επικίνδυνη. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Οι εικόνες που έχει ανεβάσει στα social media η Κατερίνα Γεωρμά, δείχνουν ότι το Ρίο εκπέμπει SOS ενώ το καλοκαίρι πλέον έχει φτάσει.

Το καλοκαίρι έφτασε, όμως το Ρίο της Πάτρας εκπέμπει SOS Το καλοκαίρι έφτασε, όμως το Ρίο της Πάτρας εκπέμπει SOS Το καλοκαίρι έφτασε, όμως το Ρίο της Πάτρας εκπέμπει SOS Το καλοκαίρι έφτασε, όμως το Ρίο της Πάτρας εκπέμπει SOS Το καλοκαίρι έφτασε, όμως το Ρίο της Πάτρας εκπέμπει SOS Το καλοκαίρι έφτασε, όμως το Ρίο της Πάτρας εκπέμπει SOS Το καλοκαίρι έφτασε, όμως το Ρίο της Πάτρας εκπέμπει SOS Το καλοκαίρι έφτασε, όμως το Ρίο της Πάτρας εκπέμπει SOS


Πηγή

Διαβάστε Επίσης