Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Τζόρνταν Πιλ – Δώρισε ένα εκατομμύριο στο κίνημα Black Lives Matter

Τζόρνταν Πιλ - Δώρισε ένα εκατομμύριο στο κίνημα Black Lives Matter

Ένα εκατομμύριο δολάρια σε πέντε οργανώσεις που μάχονται για τον τερματισμό της φυλετικής αδικίας δώρισε ο Τζόρνταν Πιλ στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το κίνημα Black Lives Matter. Πρόκειται για τος οργανώσεις Black Emotional and Mental Health Collective, Black Lives Matter, Equal Justice Initiative, Fair Fight and Transgender Gender-Variant & Intersex Justice Project.

Ο μεγιστάνας του κινηματογράφου ανακοίνωσε τη γενναία δωρεά με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτοντας ότι επέλεξε τους οργανισμούς, επειδή «είναι σημαντικοί για την υγεία και της ζωές των Μαύρων Ανθρώπων».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Get Out» δημοσίευσε την ανάρτηση από τη σελίδα της εταιρείας παραγωγής Monkeypaw Productions, την οποία είναι ιδιοκτήτης. «Είμαστε προσηλωμένοι να συνεχίσουμε τη δράση κατά ενός συστήματος που βασίζεται στη βία και την καταπίεση της Μαύρης κοινότητας» έγραψε σε δήλωση.

Η δωρεά έρχεται λίγες μόνο εβδομάδες μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, ενώ ήταν υπό κράτηση, η οποία πυροδότησε διαμαρτυρίες ενάντια στην αστυνομική βαρβαρότητα και τη φυλετική αδικία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Τζόρνταν Πιλ εξέφρασε τη στήριξή του στον ηθοποιό του Star Wars, Τζον Μπογιέγκα, ο οποίος μίλησε στη διάρκεια διαδήλωσης στο Λονδίνο για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο Μπογιέγκα, τόνισε ότι είναι δεν είναι σίγουρος αν «θα έχει καριέρα μετά από αυτό», αλλά δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και ακόμη και η LucasFilm στάθηκαν στο πλευρό του.

Ο Τζόρνταν Πιλ εξέφρασε την υποστήριξή του αναδημοσιεύοντας φωτογραφίες του ηθοποιού στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λονδίνο του κινήματος Black Lives Matter.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης