Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Έπεσε η αυλαία για το “Ευτυχείτε” (video)

Έπεσε η αυλαία για το "Ευτυχείτε" (video)

Τίτλοι τέλους έπεσαν για το “Ευτυχείτε” μετά από μια επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν για την πρωινή εκπομπή του Open. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τον Σεπτέμβριο, όπως αναφέρει το zappit.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου μπροστά από τις κάμερες που έκαναν την σεζόν μου τηλεοπτικά την καλύτερη», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου κι ευχαρίστησε έναν έναν τους συνεργάτες της.

«Για να γίνει μια επιτυχία η περισσότερη δουλειά δεν είναι μπροστά από τις κάμερες, αλλά πίσω», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια κι ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες.

«Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω σε εσάς αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Δεν θα μιλήσω για νούμερα, δεν θα μιλήσω για επιτυχίες… Έχετε αγαπήσει πάρα πολύ αυτή την εκπομπή από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε πέρυσι σε ένα νεοσύστατο κανάλι, κυριολεκτικά από το μηδέν και την αγαπήσατε. Και μέσα σε δύο χρόνια έφτασε εδώ που έφτασε. Ευχαριστώ πάρα πολύ, εύχομαι να έχετε ένα καλό καλοκαίρι… Να είστε προσεκτικοί, υγιείς και γεμάτοι αγάπη.

Εμείς με το “Ευτυχείτε” και όλη μου την ομάδα θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις αρχές Σεπτεμβρίου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης