Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

«Οι μοδίστρες»: Λεπτομέρειες για τη νέα σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου

«Οι μοδίστρες»: Λεπτομέρειες για τη νέα σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου

Για τη νέα σειρά που ετοιμάζει μαζί με τον καλό του φίλο και συνεργάτη, Θανάση Παπαθανασίου μίλησε ο Μιχάλης Ρέππας στο 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Ο τίτλος του εβδομαδιαίου σίριαλ θα είναι… «Οι μοδίστρες»!

«Οι «Μοδίστρες» είναι παιδί του κορωνοϊού. Νιώθουμε αγωνία όπως κάθε φορά» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ρέππας στο 7 Μέρες Tv. «Η σειρά θα βγει στον αέρα το νωρίτερο το 2021. Μπορεί και αργότερα… Έχουμε γράψει μέχρι στιγμής επτά επεισόδια, αλλά θα πρέπει να ολοκληρώσουμε όλο τον κύκλο των επεισοδίων, για να κάνουμε την οποιαδήποτε συζήτηση»

Οι μοδίστρες αναφέρονται στη ζωή τριών αδελφών που κληρονομούν τον οίκο μόδας της μητέρας τους. Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για εκείνες, αφού χωρίς να το θέλουν θα μπλεχτούν με τον υπόκοσμο και θα έρθουν αντιμέτωπες με κωμικοτραγικές καταστάσεις… Για μια ακόμη φορά τρεις γυναίκες αποτελούν τους κεντρικούς χαρακτήρες της εβδομαδιαίας σειράς, την οποία ετοιμάζουν οι καταξιωμένοι σεναριογράφοι, όπως αντίστοιχα στις τόσο ιδιαίτερες και απολαυστικές χάριτες τριάντα χρόνια πριν.

«Το έχουμε στο αίμα μας. Φαίνεται από τότε που έγιναν οι χάριτες, δεν μπορούμε να πάμε πολύ μακριά» ομολογεί με χιούμορ ο Μιχάλης Ρέππας. «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με ηθοποιούς. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στις πρωταγωνίστριες της σειράς».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης