Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Οι Πατρινοί θα παρακολουθήσουν μία συναυλία για την «Πανσέληνο» του Αυγούστου με… τα μάτια κλειστά!

Οι Πατρινοί θα παρακολουθήσουν μία συναυλία για την «Πανσέληνο» του Αυγούστου με… τα μάτια κλειστά!

Ο Αρχαιολογικός χώρος της Βούντενης, θα αποτελέσει στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας 3 Αυγούστου, ένα νέο σημείο αναφοράς για τις φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας και πόλο έλξης των φίλων της μουσικής, οι οποίοι με …τα μάτια κλειστά, θα παρακολουθήσουν μία συναυλία για την «Πανσέληνο» του Αυγούστου, την οποία …υπογράφουν η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» και η Γιώτα Νέγκα με την ξεχωριστή ερμηνεία της.

Η πραγματοποίηση της συναυλίας συμπίπτει με την συμπλήρωση 35 χρόνων καλλιτεχνικής παρουσίας στην Ελληνική μουσική της Ορχήστρας και θα αποτελέσει ένα μουσικό ταξίδι για τον έρωτα, το πάθος, τον αγώνα, τον πόνο, την ελευθερία, την επιτυχία και την …καταστροφή, με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Γιώτας Νέγκα αλλά και τραγούδια που με τα μάτια κλειστά όλοι θα σιγοτραγουδήσουν.

Με «φόντο» την Πανσέληνο του Αυγούστου, ο Αρχαιολογικός χώρος της Βούντενης , θα πλημμυρίσει με ήχους , μουσικές και ερμηνείες που θα καθηλώσουν τον θεατή.

Την Ορχήστρα διευθύνει ο καταξιωμένος μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ορχήστρας υπογράφει η Βάγια Ζεππάτου.

*Λόγω των ειδικών μέτρων ασφάλειας των θεατών στο χώρο ορίζεται πέρας προσέλευσης στις 20.00. Κατά την είσοδο και έξοδο των θεατών είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων.

Συντελεστές:

Γιώτα Νέγκα, Ερμηνεία

Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης»

Αναστάσιος Συμεωνίδης, Μουσική Διεύθυνση

Βάγια Ζεππάτου, Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ορχήστρας

Ηλίας Καρκαβέλιας, Κόντρα Μπάσο

Διονύσης Μπάστας, Ηχητικός Σχεδιασμός – ηχοληψία

Μίμης Αγγελόπουλος, Ηχοληψία

Νίκος Σωτηρόπουλος, Φωτιστικός Σχεδιασμός

Άγγελος Θεοδωρόπουλος / Creativelab , Σχεδιασμός Αφίσας

Δίηχο, Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής

Οι Πατρινοί θα παρακολουθήσουν μία συναυλία για την «Πανσέληνο» του Αυγούστου με… τα μάτια κλειστά!

Τι ισχύει για τα εισιτήρια

Από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας γίνεται γνωστό, ότι προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες, οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων « Θανάσης Τσιπινάκης» με την Γιώτα Νέγκα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ, στον Αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης, από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» θα διατίθενται κατ’ άτομο δύο (2) μόνο δωρεάν εισιτήρια.

Η αλλαγή αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη , δεδομένου ότι, ο αριθμός διαθέσιμων εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα μικρός, καθώς θα τηρηθούν αυστηρά οι περιορισμοί που έχει θέσει ως προς την χρήση του χώρου η αρχαιολογική υπηρεσία, σε συνδυασμό με την εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον covid – 19.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη 30 Ιουλίου, από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 6.00 το απόγευμα.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης