Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η Πύλη Πολιτισμού “Εν Πάτραις” πραγματοποίησε την Τελετή Λήξης των τμημάτων της (φωτο)

Η Πύλη Πολιτισμού "Εν Πάτραις" πραγματοποίησε την Τελετή Λήξης των τμημάτων της (φωτο)

Την Παρασκευή 26/6/20, η ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "Εν Πάτραις" πραγματοποίησε την Τελετή Λήξης των τμημάτων της. Μια Τελετή Λήξης που δεν είχε καμία σχέση με αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κάθε χρόνο από διάφορους συλλόγους.

Ήταν περισσότερο γιορτή, γλέντι, αντάμωμα παλιών και νέων φίλων. Ο υπέροχος χώρος δίπλα στο κύμα, στην παραλία του Αγίου Βασιλείου πλημμύρισε με γέλια, τραγούδια, χορό, γαργαλιστικές μυρωδιές από τα πάρα πολλά καλούδια που έφτιαξαν οι κυρίες του συλλόγου αλλά και με τσίκνα από τις ψησταριές που έψηναν ακατάπαυστα !!!!

Η Χορωδία, η θεατρική ομάδα και τα χορευτικά τμήματα, στον πολύ λίγο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους μετά την επανεκκίνηση ετοίμασαν μια μικρή αλλά απολαυστική παράσταση.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η δις Κιούκη Άννα-Μαρία που χόρεψε Βelly Dance και καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές.Το Belly Dance, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος κα Φουρφουρή Μαρία, θα αποτελεί ένα ακόμη τμήμα εκμάθησης της ΠΥΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ " Εν Πάτραις" την επόμενη σεζόν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τον εκπολιτιστικό σύλλογο "Μακρυγιάννης¨, τον εκπολιτιστικό σύλλογο Μπεγουλακίου και από τον σύλλογο "Παρασκευή"

Το κέφι απογειώθηκε όταν άρχισε να τραγουδά ο κος Χρήστος Παναγιωτόπουλος με την ορχήστρα του. Όλος ο χώρος έγινε μια τεράστια πίστα και όλοι ξεφάντωσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ήταν κατά γενική ομολογία μια καταπληκτική βραδιά.Μια βραδιά που οργανώθηκε από το Δ.Σ., αλλά για την υλοποίηση της βοήθησαν όλα τα μέλη της Πύλης όπως πάντα.

Το Δ.Σ. της ΠΥΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "Εν Πάτραις" εύχεται σε όλους καλό και ασφαλές Καλοκαίρι !!!! Καλή αντάμωση τον Σεπτέμβρη !!!!!

Η Πύλη Πολιτισμού "Εν Πάτραις" πραγματοποίησε την Τελετή Λήξης των τμημάτων της (φωτο) Η Πύλη Πολιτισμού "Εν Πάτραις" πραγματοποίησε την Τελετή Λήξης των τμημάτων της (φωτο) Η Πύλη Πολιτισμού "Εν Πάτραις" πραγματοποίησε την Τελετή Λήξης των τμημάτων της (φωτο) Η Πύλη Πολιτισμού "Εν Πάτραις" πραγματοποίησε την Τελετή Λήξης των τμημάτων της (φωτο) Η Πύλη Πολιτισμού "Εν Πάτραις" πραγματοποίησε την Τελετή Λήξης των τμημάτων της (φωτο) Η Πύλη Πολιτισμού "Εν Πάτραις" πραγματοποίησε την Τελετή Λήξης των τμημάτων της (φωτο) Η Πύλη Πολιτισμού "Εν Πάτραις" πραγματοποίησε την Τελετή Λήξης των τμημάτων της (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης