Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Καφέ της Χαράς – Η επανασύνδεση που θα φέρει τα πάνω κάτω στο Κολοκοτρωνίτσι

Καφέ της Χαράς - Η επανασύνδεση που θα φέρει τα πάνω κάτω στο Κολοκοτρωνίτσι

Τι κι αν το «Καφέ της Χαράς» διακόπηκε από τον κορονοϊό; Η αγαπημένη σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά αναμένεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν με καινούργια επεισόδια και πλήθος ανατροπών στις ζωές των ηρώων της.

Μια μεγάλη ανατροπή θα είναι και η επανασύνδεση, για λίγο ή πολύ, της Σταυρούλας με τον Φατσέα που σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω στο Κολοκοτρωνίτσι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο My Tv, η συμμετοχή και η εμφάνιση της Σταυρούλας στην πρώτη παράσταση που θα ανέβει στο Κολοκοτρωνίτσι αναστατώνει τον πρώην σύζυγο της, τον Φατσέα, με αποτέλεσμα να «ξυπνάει» η ερωτική φλόγα μέσα του, η οποία γρήγορα δυναμώνει. Αργά το βράδυ, λοιπόν, το πρώην ανδρόγυνο παραδίνεται στο πάθος του.

Την επόμενη μέρα, ο Φατσέας λέει στον Σταύρακα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και τη Σταυρούλα, με τον ίδιο να δηλώνει αποφασισμένος να αλλάξει και να γίνει ένας τίμιος οικογενειάρχης.

Η Σταυρούλα, από την πλευρά της, βρίσκεται στο γραφείο του δημάρχου και ούσα ξαπλωμένη στον καναπέ εκμυστηρεύεται στο Όθωνα ότι υπέκυψε στις ορέξεις του πρώην συζύγου της και, όπως παραδέχεται με δισταγμό, δεν το μετανιώνει.

Βέβαια, ρίχνει ευθύνες σε εκείνον και τον γιο της, τον Μιχαήλ, που έφυγαν και την άφησαν μόνη με τον Φατσέα. Στο μεταξύ, τη συζήτηση διακόπτει ο Θόδωρος, ο οποίος κατηγορεί τον Όθωνα ότι εξαιτίας του η Σταυρούλα έμπλεξε ξανά με τον Φατσέα, με εκείνη να ζητάει από τον πρώτο να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Τότε η Σταυρούλα τού αποκαλύπτει ότι ναι μεν υπήρξε ένα σαρκικό πάθος, αλλά δεν ξέρει αν θα ξαναγίνει ζευγάρι με τον Φατσέα.

Λίγα λεπτά μετά, κι ενώ η συζήτηση ανάμεσα σε Σταυρούλα και Θόδωρο βρίσκεται σε εξέλιξη, μπαίνει στο γραφείο ο Φατσέας κρατώντας τις βαλίτσες του για να γυρίσει στο σπίτι τους.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης