Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Νίκος Ψαρράς: “Έρχονται τα πάνω κάτω για Βιολέτα και Μιλτιάδη”

Νίκος Ψαρράς: "Έρχονται τα πάνω κάτω για Βιολέτα και Μιλτιάδη"

Στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Ψαρράς, που αυτές τις μέρες αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις Άγριες Μέλισσες.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να πει “ναι” στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ενώ μιλάει και για τις εξελίξεις που θα έχει η είσοδός του στις Άγριες Μέλισσες.

Απείχατε για μεγάλο διάστημα από την τηλεόραση. Πώς αποφασίσατε την επιστροφή σας;

Είναι θέμα προσφοράς. Τι σου προτείνουν. Λόγω του θεάτρου ο χρόνος μου ήταν ούτως ή άλλως πολύ περιορισμένος. Ήταν πολύ δύσκολο να μην πάω σε μια πρόβα για να προλάβω ένα γύρισμα. Επίσης -κακά τα ψέματα- στα χρόνια της κρίσης οι αμοιβές ήταν πολύ χαμηλές στην τηλεόραση. Αυτό ήταν ανασταλτικός παράγοντας. Είπα «ναι» τώρα στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί είναι μια υπέροχη σειρά, με πολύ ωραία πλοκή και εξαιρετικούς συντελεστές. Για παράδειγμα, ο επικεφαλής σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος έχει κινηματογραφική αισθητική. Ήταν μεγάλο το δέλεαρ…

Αυτό το διάστημα της απουσίας σας υπήρχαν προτάσεις;

Κάθε χρόνο. Τα θεατρικά τα προγραμμάτιζα ακόμη και δύο χρόνια πριν ανέβει μια παράσταση. Οι τηλεοπτικές προτάσεις έρχονταν την τελευταία στιγμή: «Σε μία εβδομάδα σε θέλουμε». Ε, δεν γινόταν.

Να έρθουμε στις “Άγριες Μέλισσες”. Θέλω να μου μιλήσετε για τον ρόλο του Σταμάτη Μαυρουδή και τις εξελίξεις που θα φέρει η επιστροφή του στο Διαφάνι…

Ο Σταμάτης εμφανίζεται στο Διαφάνι ως κομήτης. Μετά από επτά χρόνια απουσίας επιστρέφει και διεκδικεί τη θέση του και τη ζωή του εκεί. Δική του απόφαση ήταν η φυγή του. Εγκατέλειψε τη Βιολέτα για να ζήσει τον έρωτά του με μια τραγουδίστρια. Επιστρέφοντας συμπεριφέρεται σαν να μην έφυγε ποτέ. Αυτό τους ταράζει όλους. Δεν το αποδέχονται… Δεν τον βλέπω να μένει για πολύ τον Σταμάτη (σ.σ.: γέλια).

Η Βιολέτα πώς θα αντιδράσει;

Πανικοβάλλεται, γιατί έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή της. Όταν τον αντικρίζει για πρώτη φορά, παθαίνει σοκ.

Ο Μιλτιάδης πώς θα αντιδράσει σε αυτή την επιστροφή;

Ο Μιλτιάδης θα διεκδικήσει τη Βιολέτα. Και ο Σταμάτης το ίδιο. Διαζύγιο δεν υπήρξε ποτέ. Από την άλλη, ο Μιλτιάδης έχει σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα. Εκείνα τα χρόνια αυτό ήταν δύσκολο πράγμα.

Το υπόλοιπο χωριό θα πάρει θέση;

Το χωριό αγαπά τη Βιολέτα και τη θεωρεί δικό του άνθρωπο. Τη βοήθησαν πολύ όλα αυτά τα χρόνια της απουσίας του Σταμάτη. Ο Σταμάτης ήταν πάντα μαγκάκος. Έπαιζε χαρτιά και ζάρια, έκανε απιστίες… Έτσι τον αντιμετωπίζουν. Και με το ερώτημα «επέστρεψες, και τι θες τώρα;».

Απ’ ό,τι έχω μάθει, αυτή η ιστορία εκτός από δραματικά έχει και αρκετά κωμικά στοιχεία. Θα συμβούν διάφορα ευτράπελα…

Η σύγκρουση του Σταμάτη με τον Παναγιώτη θα χαρίσει στο κοινό σκηνές γέλιου.

Για πόσα επεισόδια θα σας δούμε στις “Άγριες Μέλισσες”;

Τον ακριβή αριθμό δεν τον ξέρω, αλλά θα είμαι στην έναρξη και της νέας σεζόν το φθινόπωρο.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης