Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα: Προσωρινό λουκέτο σε δύο καταστήματα στη Ρήγα Φεραίου

Πάτρα: Προσωρινό λουκέτο σε δύο καταστήματα στη Ρήγα Φεραίου

Λουκέτο σε δύο καταστήματα που δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου έβαλαν τα μικρά κλιμάκια που πραγματοποίησαν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων του κορωνοϊού το βράδυ της Παρασκευής.

Τα κλιμάκια "σάρωσαν" τον πεζόδρομο και διαπίστωσαν μικρές υπερβάσεις ατόμων στα δύο μαγαζιά αποφασίζοντας το άμεσο κλείσιμό τους για 15 ημέρες.

Ο ιδιοκτήτης του ενός εκ των δύο καφετεριών, Αλέξη Μάκκας σε σχετική του ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει:

"Καφεδάκι στον αγαπημένο δρόμο,

Καλημέρα το τελευταίο μάλλον για καλοκαίρι !!!! Και βλέπουμε !!!!

Και για να συμπληρώσω αυτή την ανάρτηση 11:30 το πρωί έμαθα από όργανο της τάξης ότι το μαγαζί για έλεγχο που έγινε χθες επρεπε να έχει κλείσει για 15 ημερες έχοντας υπέρ αριθμό 17 άτομα και μη πληρώντας τις αποστάσεις που ο νόμος υποδεικνύει !!!

Τρέχοντας λοιπόν κλείνουμε !!!!!

Λες και αυτό φέρνει τον φόβο για επιδημία !!!!

Τα αεροπλάνα γεμάτα κόσμο ,το άνοιγμα των συνόρων με ξένα περιστατικά απ όλο τον κόσμο , αυτό δεν είναι παράλογο με τα πάντα να ελέγχονται αλλά τελικά να την πληρώνει η εστίαση από τους γνωστούς-αγνώστους των υπηρεσιών που πλέον δεν έχουν κανένα όριο !!!!

Τα πανηγύρια με τους χιλιάδες κόσμου , τα ελεύθερα πάρτι σε παραλίες αλλά όλως τυχαίος οργανωμένα , τα club με τον συνωστισμό και τον χαμό και τα μπιτσομπαρα με τον έναν πάνω στον άλλο δεν δημιουργούν πρόβλημα!!!

Εκεί όλα είναι υπό έλεγχο !!!

Οι 17 πελάτες θα μας κολλήσουν όλους τον ιό !!!??????

Ευτυχισμένος λοιπόν ότι τα μέτρα λειτουργούν στο έπακρο και πεπεισμένος ότι όλα πάνε καλά σε αυτό το κράτος κλείνουμε για να προστατεύσουμε τον κόσμο από αυτο που απειλείτε (από την πολυκοσμία του κέντρου )!!!! Χαχαχαχ???

Με 17 πελάτες και να προσθέσω οι δυο ήταν οι συνέταιροι χθες χαχαχα !!!???

Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω η να γελάσω !!! Αυτό που ξέρω είναι ότι τα πράγματα δείχνουν τον δρόμο τους για το χειμώνα που έρχεται !!!!

Καλή υπομονή σε όλους και καλά μυαλά !!!!

Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους όπου και οποίοι και αν είναι !!!!!"


Πηγή

Διαβάστε Επίσης