Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Επιστρέφουν στον Alpha οι Οικογενειακές Ιστορίες

Επιστρέφουν στον Alpha οι Οικογενειακές Ιστορίες

Ένας μήνας περίπου απομένει μέχρι να αρχίσουν τα καινούργια προγράμματα των καναλιών και, από ό,τι φαίνεται, τα «μαγειρέματα» καλά κρατούν.

Συγκεκριμένα, στο «στρατόπεδο» του Alpha επικρατεί έντονη κινητικότητα. Στο κανάλι της Κάντζας αποφασίστηκε να δοθεί… εντολή για την παραγωγή νέων επεισοδίων της δραματοποιημένης σειράς «Οικογενειακές ιστορίες». Μια σειρά που κάθε φορά που προβάλλεται αποκτά φανατικό κοινό.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ναι μεν είναι χαμηλού κόστους αλλά όσες φορές κι αν έχει προβληθεί, είτε με νέα και πρωτότυπα επεισόδια είτε σε επανάληψη, σημειώνει άκρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με το mytv, o πρώτος προγραμματισμός του Alpha θέλει τη δραματοποιημένη σειρά να προβάλλεται στη μεσημεριανή – απογευματινή ζώνη του σταθμού. Να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που είδαμε τις «Οικογενειακές ιστορίες» -με πρωτότυπο υλικό- ήταν την περίοδο Μάρτιος-Ιούνιος 2018.

Αν τελικά προχωρήσει το συγκεκριμένο concept τότε οι υπεύθυνοι του καναλιού θα ξεκινήσουν άμεσα την αναζήτηση ηθοποιών πουθα δώσουν σάρκα και οστά στις αυτοτελείς ιστορίες.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης