Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η πρεμιέρα του Big Brother πλησιάζει

Η πρεμιέρα του Big Brother πλησιάζει

Μπορεί ο κορωνοϊός να ανέβαλε για λίγο την πρεμιέρα του Big Brother, ο ΣΚΑΪ ωστόσο ετοιμάζεται πυρετωδώς να βγάλει το ριάλιτι στον αέρα πριν εκπνεύσει το καλοκαίρι.

Το σπίτι του Big Brother είναι έτοιμο από τα μέσα Μαΐου, ενώ πληροφορίες θέλουν την παραγωγή να έχει επιλέξει παίκτες που θα προσελκύσουν με την ιστορία, αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους το τηλεοπτικό κοινό. Η μεγάλη πρεμιέρα αναμένεται στις 31 Αυγούστου.

Αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την εποχή που στην Ελλάδα παρακολουθούσαμε ριάλιτι εγκλεισμού, οι περισσότεροι θυμόμαστε πως στο Big Brother, πέραν του μονταρισμένου καθημερινού επεισοδίου, οι τηλεθεατές μπορούσαν να παρακολουθήσουν τους παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τότε, στα πρώτα χρόνια των ριάλιτι, η δυνατότητα αυτή δινόταν μόνο σε όσους είχαν συνδρομητική τηλεόραση, η οποία και αφιέρωνε ένα κανάλι της στο Big Brother. O ΣΚΑΪ ανακοινώνει πως αυτή η επιλογή θα γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού και την προϋπόθεση βέβαια, πως ο τηλεθεατής διαθέτει έξυπνη τηλεόραση.

Με την έναρξη του Big Brother στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα για 23 ώρες live streaming παρακολούθηση, μέσω της υβριδικής τηλεόρασης, του πιο δημοφιλούς reality show, που επιστρέφει ανανεωμένο στην Ελλάδα μετά από 20 χρόνια.

Ανοίγουμε τη SMART TV, τη συνδέουμε στο διαδίκτυο, πατάμε το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ και ο νέος, υπέροχος κόσμος της υβριδικής τηλεόρασης του ΣΚΑΪ έρχεται στο σαλόνι μας.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης