Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Κλέλια Ρένεση – Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της

Κλέλια Ρένεση - Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Ζάκυνθο απολαμβάνει εδώ και μερικές ημέρες η Κλέλια Ρένεση μαζί με την κορούλα της, Κοραλία.

Μάλιστα μαμά και κόρη επισκέφτηκαν και ένα πάρκο ζώων, με την Κλέλια Ρένεση να δηλώνει ενθουσιασμένη και να καταγγέλλει το γεγονός πως το κράτος δεν βοηθά και δεν στηρίζει τέτοιες πολύτιμες πρωτοβουλίες.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από την επίσκεψή τους και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πολύ σπάνια επισκέπτομαι πάρκα που εκθέτουν ζώα, γιατί πάντα θλίβομαι και θυμώνω για την εκμετάλλευση κ τις συνθήκες φιλοξενίας των ζώων – εκθεμάτων.

Άκουσα πολύ καλά λόγια για το Askos Stone Park Zakynthos και είπα να δοκιμάσω κάτι που είχα ορκιστεί ότι δεν θα ξαναέκανα.

Προς μεγάλη μου έκπληξη, χάρηκα αφάνταστα που στο χωριό μου, στην γειτονιά μου συγκεκριμένα, υπάρχει ένα τέτοιο πάρκο με τόσο σεβασμό προς το περιβάλλον κ τα ζώα, με τόση αγάπη φτιαγμένο κ τόσο μεράκι.

Ατελείωτα στρέμματα με κάθε λογής χλωρίδα, τοπική κ γκεστ σταρ, πανέμορφα ελάφια να βόσκουν ανέμελα χωρίς περιορισμούς σε όλη την έκταση, χωρίς κανένας να τα εξαναγκάζει να σταθούν κάπου, χωρίς κλουβιά, χωρίς πρέπει, χωρίς να τους φέρονται σαν να ναι σε τσίρκο. Πανέμορφα πόνυ, γελάδια, κατσίκια κ πρόβατα κάποιας ποικιλίας που μου διαφεύγει, επίσης λεύτερα κ ξένοιαστα, χελώνες, ρακούν, παγόνια πανέμορφα, κότες, κοκόρια, γαλόπουλα, κουνέλια κτλ.. όλα σαν συμμορία στο σωστό σημείο.

Όλα καμωμένα με πολύ μεράκι. Και χωρίς ΚΑΜΙΑ δημόσια επιδότηση ή βοήθεια. Αυτές πάνε σούμπιτες στα πολυξενοδοχεία που μαστίζουν το νησί κ καταστρέφουν όλες τις ακτές κ το γεωφυσικό του κάλλος. Κ στο πάρκο που αναδεικνύει όλη αυτήν την ομορφιά του τόπου, τίποτα.

Είναι να μην τους βγάζεις το καπέλο;! Μόνοι τους τα κατάφεραν, μόνοι τους παλεύουν. Λυπηρά όλα αυτά, αλλά την απουσία της δημόσιας μέριμνας την γνωρίζουμε καλά.

Αυτό που δεν γνώριζα, ήταν που έχανα τόσο καιρό το πρωινό καφεδάκι μου μαζί με τα ελαφάκια. Κ την ωραιότερη μαρμελάδα δαμάσκηνο.

ΥΣ: Η Κοραλίτσα δεν σταμάτησε να τσιρίζει από χαρά με τα ρακούν…».

Κλέλια Ρένεση - Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της Κλέλια Ρένεση - Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της Κλέλια Ρένεση - Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της Κλέλια Ρένεση - Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της


Πηγή

Διαβάστε Επίσης