Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Netflix – Στην ελληνική μυθολογία βασίζεται η νέα σειρά Kaos

Netflix - Στην ελληνική μυθολογία βασίζεται η νέα σειρά Kaos

Σειρά 10 επεισοδίων που θα στηρίζεται στην ελληνική μυθολογία και θα εστιάζει στην πολιτική, την εξουσία και τη ζωή στον Κάτω Κόσμο ετοιμάζει το Netflix.

Το όνομα της σειράς θα είναι «Kaos» και θα σκηνοθετηθεί από την Τσάρλι Κόβελ (Charlie Covell). Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία προβολής, ούτε έχουν δοθεί πληροφορίες για το cast ή την παραγωγή της σειράς. Αρχικά, τα γυρίσματα είχαν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2020.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Netflix το «Kaos» περιγράφεται ως «μια ιδιαίτερη σειρά που μέσα από μια σύγχρονη ματιά εξερευνά την ελληνική μυθολογία, εστιάζοντας στη σχέση φύλου-πολιτικής, την εξουσία και τον Κάτω Κόσμο».

Η θεματολογία θα εστιάζει στου Θεούς του Ολύμπου, τους ανθρώπους και τους ήρωες στη Γη και τον Κάτω Κόσμο.

Η σκηνοθέτης φιλοδοξεί η παραγωγή θα είναι εφάμιλλη του «Game of Thrones», ενώ θα συνδυάζει το μαύρο χιούμορ με το δράμα, αλλά και πιο σκοτεινά στοιχεία. Όπως είχε πει η Κόβελ στο RadioTimes.com πέρυσι, το Kaos «βασικά είναι σαν μια σύγχρονη αναπαράσταση της ελληνικής μυθολογίας, οπότε είναι μια μεγάλη σειρά».

Και πρόσθεσε: «Είναι σύγχρονο αλλά διαφορετικό. Και παίρνει βασικά τους μύθους και τους ανατρέπει. Και έτσι, ξεκινάμε με τον Ορφέα και την Ευρυδίκη, οι θεοί είναι σαν μια τεράστια δυσλειτουργική οικογένεια, θα πρέπει να είναι αστείο και σκοτεινό και δραματικό».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης