Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πάτρα: Η αντίδραση του Μάρκου Καπετανάκη για την Γ.Σ. της Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε.

Πάτρα: Η αντίδραση του Μάρκου Καπετανάκη για την Γ.Σ. της Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε.

Και έπεται συνέχεια…

Με αυτόν τον τρόπο τελειώνει η επιστολή του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε. Μάρκου Καπετανάκη, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της πρόσφατης γενικής των συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.

Η επιστολή του κ. Καπετανάκη προς τα ΜΜΕ κινείται σε εντελώς αντίθετο κλίμα από την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας, εκεί που μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα ονόματα του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Καπετανάκης στην επιστολή του χαρακτηρίζει την διαδικασία «παρωδία», ενώ αιχμές για μια σειρά «παραλείψεων», όπως τις χαρακτήρισε, εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο πρώην διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, αναρωτήθηκε δημόσια «γιατί αφέθηκε ελεύθερος να φύγει ο "στρατηγικός επενδυτής" , δίνοντάς του μάλιστα "πίσω " & την εγγυητική επιστολή του (1.620.000€)»,.

Όπως υποστήριξε μάλιστα «αποδομήθηκε πλήρως ο διοικητικός απολογισμός, όταν παρουσιάστηκαν έγγραφα που δεν επιδέχονταν καμιά αμφισβήτηση» Παράλληλα, υποσχέθηκε «ακόμα μεγαλύτερες αποκαλύψεις» στο άμεσο μέλλον.

Εξάλλου, σε άλλο σημείο της επιστολής του και αναφερόμενος στην ομάδα των μετόχων που θεωρούν ότι η κατασκευή του Αυτοκινητοδρομείου στην Χαλανδρίτσα δεν μπορεί πλέον να προχωρήσει σημειώνει σχολιάζοντας την μετοχική της δύναμη.

«Σήμερα η "ομάδα " αντιπροσωπεύει πάνω από το 12% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου από το οποίο αν αφαιρεθεί το ποσοστό των φορέων, το 21% του "Μαρούλη" & τις "χαμένες" μετοχές ( πτωχευμένες επιχειρήσεις ,θάνατοι κλπ) τότε το ποσοστό μας αγγίζει το 30%». Και καταλήγει: «Έπεται συνέχεια…».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης