Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Το Άρμα Θέσπιδος συνεχίζει με επιτυχία την περιοδεία του στη Δυτική Ελλάδα

Το Άρμα Θέσπιδος συνεχίζει με επιτυχία την περιοδεία του στη Δυτική Ελλάδα

Με καθημερινές παραστάσεις σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το Άρμα Θέσπιδος επιβεβαιώνει το πόσο σημαντική και αναγκαία είναι η μεγάλη περιοδεία του και η απόφαση της ΠΕΔΔΕ να στηρίξει παραστάσεις στους Δήμους της Περιφέρειας.

Οι παραστάσεις που έγιναν ως τώρα με τη συνεργασία ΔΗΠΕΘΕ-ΠΕΔ-ΔΗΜΩΝ είχαν μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό των θεατών. Στον δήμο Ακτίου-Βόνιτσας ένας χώρος μέσα στην καρδιά του οικιστικού ιστού της κωμόπολης Πάλαιρος, όπου ζει ο κόσμος της δουλειάς, έδωσε ζωή και μια εικόνα απλότητας, γνησιότητας και ανάμνησης της πιο αγνής ζωής στις πόλεις μας. Στο Αγρίνιο ζωντάνεψε ο εμβληματικός χώρος στις Καπναποθήκες Παπαστράτος, όπου και με τη δουλειά του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, γέμισε ασφυκτικά όλος ο αύλειος χώρος. Σημαντικές παραστάσεις, συναντήσεις και προοπτικές για μελλοντικές πολιτιστικές συνεργασίες μεταξύ των πόλεων της περιοχής μας.

Το ίδιο πετυχημένες ήταν και οι άλλες παραστάσεις που δίνει το Άρμα καθημερινά στη μεγάλη του καλοκαιρινή περιοδεία, όπως στη Λευκάδα, στο Μοναστηράκι Φωκίδας, στη Δάφνη Ήλιδας και στη Βούντενη.

Το Άρμα Θέσπιδος συνεχίζει με επιτυχία την περιοδεία του στη Δυτική Ελλάδα Το Άρμα Θέσπιδος συνεχίζει με επιτυχία την περιοδεία του στη Δυτική Ελλάδα


Πηγή

Διαβάστε Επίσης