Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Άγριες Μέλισσες – Πώς η Μυρσίνη κόβει το νήμα της ζωής της Θεοδοσίας

Άγριες Μέλισσες - Πώς η Μυρσίνη κόβει το νήμα της ζωής της Θεοδοσίας

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες", καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίρια, η Μυρσίνη θα "δολοφονήσει" άθελά της τη Θεοδοσία. Τι θα συμβεί; Λίγο πριν ολοκληρωθεί η δίκη της Ελένης, ξαφνικά η Μυρσίνη ζητεί να καταθέσει. Την προηγούμενη μέρα ο Θωμάς την είχε εκβιάσει ξανά με τις γυμνές φωτογραφίες της και της είχε ζητήσει να καταθέσει πως πράγματι ήταν ατύχημα ο θάνατος του Σέργιου, δίνοντάς της τελεσίγραφο: «Αποφάσισε αν θέλεις να σώσεις τον γάμο σου». Η Μυρσίνη ανεβαίνει στο ειδώλιο, όμως αυτά που λέει είναι τελείως αντίθετα με αυτά που της ζήτησε ο Θωμάς, αφού υποστηρίζει ως μάνα, ανοιχτά πλέον και επίσημα, πως η Ελένη όχι μόνο σκότωσε το παιδί της, αλλά και τόσο καιρό τους έλεγε ψέματα.

Στη συνέχεια καταθέτει ξανά η Ελένη, η οποία υποστηρίζει πως κατηγορείται επειδή είναι γυναίκα: «Αν ο πατέρας μου είχε ένα γιο, οι Σεβαστοί δεν θα τολμούσαν να προκαλέσουν τόσα προβλήματα. Δέχτηκα τη συμφωνία του γάμου γιατί έβλεπα πως θα τα έχανα όλα, όμως μέσα μου κάτι μου έλεγε να μείνω μακριά από τους Σεβαστούς. Κι όταν έγινε αυτό με το Σέργιο, κρύφτηκα γιατί κανείς δεν θα έπαιρνε τα λόγια μου στα σοβαρά. Μπορεί να με λέτε φόνισσα, αλλά η συνείδησή μου είναι καθαρή».

Όλοι συγκλονίζονται από τα λόγια της, αλλά η κατάθεση της Μυρσίνης παίζει καταλυτικό ρόλο για την απόφαση του δικαστηρίου, με τον εισαγγελέα να προτείνει τη «θανατική ποινή» για την Ελένη. Οι Σεβαστοί χαίρονται, αλλά οι άνθρωποι της Ελένης είναι συγκλονισμένοι. Παρά την απόφαση αυτή, η Μυρσίνη θέλει να είναι σίγουρη πως η φόνισσα του παιδιού της θα πεθάνει όπως πέθανε και ο γιος της. Έτσι βρίσκει έναν άνθρωπο του υποκόσμου και τον πληρώνει αδρά να τη σκοτώσει: «Μπορεί ο εισαγγελέας να ζήτησε τη θανατική ποινή, αλλά όλα αλλάζουν την τελευταία στιγμή και εγώ θέλω να είμαι σίγουρη πως η φόνισσα θα πεθάνει. Γι’ αυτό σκοτώστε την». Εκείνος δέχεται και παίρνει τα χρήματα.

Μία μέρα πριν από την τελική απόφαση, η Θεοδοσία πνιγμένη από τις ενοχές της για το τι θα συμβεί στην Ελένη, κρυφά απ’ όλους την επισκέπτεται στο κελί. «Με άφησαν να μπω, τους είπα ότι ίσως δεν θα σε ξαναδούμε ζωντανή», της λέει η Θεοδοσία και συνεχίζει: «Θέλω να με συγχωρέσεις για όλα… Νιώθω τόσα άσχημα για όσα έγιναν! Εξαιτίας μου θα σε σκοτώσουν, δεν ήξερα τι είχε συμβεί με τον Σέργιο».

Η Ελένη τη διακόπτει: «Μη ζητάς συγγνώμη! Εκανες καλά! Ετσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα ερχόταν η θεία δίκη. Δεν θα έμενε ατιμώρητο το έγκλημα που κάναμε». Η Θεοδοσία υποστηρίζει: «Η ζήλια μου με έφτασε σ’ αυτό το σημείο! Δεν ήθελα να ευτυχήσεις με τον Λάμπρο, φέρθηκα εγωιστικά. Σκέφτηκα πως αφού δεν έγινα εγώ ευτυχισμένη μαζί του, δεν θα είσαι κι εσύ και ήθελα να σας τιμωρήσω για να μην είστε ποτέ μαζί». Η Ελένη τη διακόπτει: «Θέλω να σου πω ευχαριστώ για όσα έκανες και που δεν είπες τίποτα για τις αδελφές μου». Η Θεοδοσία με δάκρυα πέφτει στην αγκαλιά της Ελένης και της λέει ξανά και ξανά: «Συγγνώμη… συγγνώμη».

Αργότερα η Θεοδοσία επιστρέφει στο χωριό και ζητάει από τον παπα-Γρηγόρη να μιλήσουν: «Δεν αντέχω άλλο το βάρος που έχω μέσα μου! Άφησα τη ζήλια μου για την Ελένη να με κυριεύσει και την κατηγορούσα πως μου διέλυσε τον γάμο μου! Εγώ την άφησα να αργοπεθαίνει τότε στον γκρεμό… Και τώρα εγώ είμαι εκείνη που τη στέλνει στο απόσπασμα! Την ανάγκασα να παραδοθεί».

Ο παπα-Γρηγόρης τα χάνει με όσα μαθαίνει και τη ρωτάει από πού έμαθε για τη δολοφονία του Σέργιου, όμως δεν του αποκαλύπτει περισσότερα και του ζητάει συγχώρεση.

Καρέ καρέ η δολοφονία της Θεοδοσίας από τη Μυρσίνη

Η μέρα της τελικής απόφασης για την Ελένη έχει φτάσει και ο δικαστής ανακοινώνει την καταδίκη της Ελένης σε ισόβια. Το άκουσμα της ποινής προκαλεί ένταση και θυμό στους Σεβαστούς που ουρλιάζουν και ζητούν τη θανάτωση της «φόνισσας», ενώ οι άνθρωποι της Ελένης, που πίστευαν πως θα την αθώωναν καθώς βρισκόταν σε αυτοάμυνα, καταρρέουν. Οι αστυνομικοί προσπαθούν από τη μια να συγκρατήσουν το πλήθος και από την άλλη να προστατεύσουν την Ελένη κατά τη μεταφορά της στις φυλακές. Η Δρόσω χάνει τις αισθήσεις της και λιποθυμάει, ενώ ο Λάμπρος, ο Θωμάς και ο Νέστορας είναι καταρρακωμένοι από την απόφαση: «Καταδίκασαν τη Λενιώ μας, Νέστορα», λέει ο Θωμάς, ενώ και η Ασημίνα στέκει στο πλευρό της αδελφής της. Ο Νικηφόρος συγκρατεί τη μητέρα του που ουρλιάζει και εκείνη κάνει ένα νεύμα στον δολοφόνο που πλήρωσε και του δίνει εντολή να τελειώσει τη δουλειά που του ανέθεσε. Έτσι, όταν βγαίνουν έξω από το δικαστήριο, μια ομάδα ανθρώπων -οι οποίοι είναι στο κόλπο- αρχίζουν να φωνάζουν κατά της Ελένης και μερικοί από αυτούς καβγαδίζουν με υποστηρικτές της Σταμίρη. Τη στιγμή εκείνη ο πληρωμένος δολοφόνος βρίσκει την ευκαιρία να πατήσει τη σκανδάλη με στόχο την Ελένη! Ομως η σφαίρα πετυχαίνει τη Θεοδοσία! Προς στιγμή επικρατεί πανζουρλισμός και οι περισσότεροι τρέχουν να γλιτώσουν. Η Θεοδοσία πέφτει στο έδαφος μέσα στα αίματα.

Ο Λάμπρος τρέχει κοντά της: «Θεοδοσία, κορίτσι μου, μείνε κοντά μου», της λέει, ενώ και η Ελένη κάνει κίνηση να την πλησιάσει, αλλά οι αστυνομικοί την εμποδίζουν και τη βάζουν στο περιπολικό για να τη μεταφέρουν στις φυλακές. Η Μυρσίνη τα έχει χάσει καθώς σε καμία περίπτωση δεν ήταν η Θεοδοσία ο στόχος της, ενώ ο Νικηφόρος από δίπλα της λέει απειλητικά: «Ξέρω ότι εσύ το έκανες! Θα λογαριαστούμε μετά, μητέρα», και την αρπάζει από το χέρι να φύγουν.

Ο δάσκαλος παίρνει τη γυναίκα του αγκαλιά: «Θεοδοσία, μίλα μου. Θα γίνεις καλά. Μη φοβάσαι», της δίνει κουράγιο και εκείνη του απαντάει: «Δεν φοβάμαι… Είμαι στην αγκαλιά σου και δεν φοβάμαι. Κράτα με… Στην αγκαλιά σου θέλω να είμαι… Εκεί ήθελα πάντα να ήμουν… Σ’ αγαπώ» και κλείνει τα μάτια της για πάντα.

Πηγή: TiVi Σίριαλ


Πηγή

Διαβάστε Επίσης