Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η συγγνώμη Ρουβά μετά το σάλο για το παρκάρισμα στο Ηρώδειο

Η συγγνώμη Ρουβά μετά το σάλο για το παρκάρισμα στο Ηρώδειο

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε γρήγορα η φωτογραφία που πόσταρε χθες το απόγευμα ο Σάκης Ρουβάς στο Instagram του, θέλοντας να προωθήσει το αυτοκίνητο εταιρείας που συνεργάζεται. Και προκάλεσε σάλο.

Στη φωτογραφία απεικονίζονταν ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς ενώ ετοιμάζονταν να μπει στο αυτοκίνητό του. «Έτοιμος για βόλτα» έγραφε στη λεζάντα του insta story, ποστάροντας μία φωτογραφία με τον ίδιο να έχει μόλις παρκάρει το αυτοκίνητο στην είσοδο του Ηρωδείου επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Η φωτογραφία κατέβηκε λίγο αργότερα, η αντίδραση του ΥΠΠΟ ήταν άμεση, ενώ όπως τόνισε ο Σάκης Ρουβάς σε επόμενη ανάρτησή του, το ποστ έγινε χωρίς να το γνωρίζει η εταιρεία.

Η φωτογραφία του

Ολα ξεκίνησαν στο διαδίκτυο από την προωθητική ενέργεια που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία αυτοκινήτων με την οποία συνεργάζεται. Η φωτογραφία ήταν έξω από την κεντρική είσοδο στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού με τον Σάκη Ρουβά να γράφει σε ανάρτησή του «Έτοιμος για βόλτα» με χάσταγκ #mbambassador και #mercedesbenz, με τους χρήστες του διαδικτύου να διαβάζουν πως «ο χρήστης Sakis Rouvas βρίσκεται στην τοποθεσία Odeon of Herodes Atticus».

Η ανακοίνωση του ΥΠΠΟ για τη διαφήμιση του Σάκη Ρουβά

Τη φωτογραφία του διαφημιστικού ανέβασε ο Σακης Ρουβάς στον προσωπικό του λογαριασμό και μετά τα αρνητικά σχόλια «κατέβηκε» μέσα σε δύο ώρες.
Η αντίδραση του ΥΠΠΟ ήταν άμεση με την παρακάτω σημείωση. «Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις. ».

Η συγνώμη του Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη και να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε και ανέβασε το βράδυ της Κυριακής την παρακάτω ανάρτηση, τονίζοντας πως το κλικ έξω από το Ηρώδειο έγινε χωρίς να το γνωρίζει η αυτοκινητοβιομηχανία με την οποία συνεργάζεται και ήθελε να κάνει το σχετικό προωθητικό.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής ο Σάκης Ρουβάς απολογήθηκε δημόσια γράφοντας: «Η συναυλία μου με τη Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων, για την ευκαιρία που μου δόθηκε, να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μία άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετική με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε.
Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε, καθώς ο σεβασμός μου στα μνημεία και στην πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη, για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε» εγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

Η συγγνώμη Ρουβά μετά το σάλο για το παρκάρισμα στο Ηρώδειο


Πηγή

Διαβάστε Επίσης