Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πύργος: Ράγισαν… καρδιές στην κηδεία του 16μηνου βρέφους (φωτο)

Πύργος: Ράγισαν... καρδιές στην κηδεία του 16μηνου βρέφους (φωτο)

Η τελευταία πράξη της τραγωδίας που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην «καταραμένη» Ε.Ο. Πατρών-Πύργου, στη διασταύρωση των Λαστεΐκων, με τον θάνατο ενός βρέφους μόλις 16 μηνών που συγκλόνισε το πανελλήνιο και την τοπική κοινωνία, γράφτηκε στην περιοχή του Σκουροχωρίου το απόγευμα της Τετάρτης, όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το «αγγελούδι» τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η υγεία της μητέρας του βρέφους έδειχνε να βελτιώνεται και αναμενόταν να πάρει εξιτήριο προκειμένου να παραστεί στη χειρότερη στιγμή της ζωής της, στην κηδεία του μωρού της, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε επιδείνωση της παρουσιάζοντας οξεία δύσπνοια, γλιτώνοντας ευτυχώς τα χειρότερα. Η επιπλοκή αυτή φαίνεται να προκλήθηκε λόγω σπασμένων πλευρών με αποτέλεσμα να κρίνεται αναγκαία η μεταφορά της στο Ρίο, όπως αναφέρει το patrisnews.

Σε παρόμοια κατάσταση φαίνεται πως είναι και ο σύζυγός της, με αποτέλεσμα η κηδεία του παιδιού να γίνει δίχως την παρουσία των γονιών του.

Πύργος: Ράγισαν... καρδιές στην κηδεία του 16μηνου βρέφους (φωτο) Πύργος: Ράγισαν... καρδιές στην κηδεία του 16μηνου βρέφους (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης