Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Just The 2 Of Us: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer

Just The 2 Of Us: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer

To Σάββατο 17 Οκτωβρίου ξεκινά στο OPEN το Just The 2 Of Us και ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την απολαυστική κριτική επιτροπή, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, ετοιμάζονται για τη μεγάλη πρεμιέρα. Φέτος υποδέχονται και τη Λάουρα Καραΐσκου που θα μεταφέρει τον σφυγμό από το Celebrity Room.

Πριν από λίγες μέρες η παρέα του J2US επιβιβάστηκε σε μια Dodge του 1958 και βρέθηκε στο Ελληνικό για τα γυρίσματα του νέου trailer, με σκηνοθέτη τον Κώστα Καπετανίδη.

Just The 2 Of Us: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer Just The 2 Of Us: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer Just The 2 Of Us: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer Just The 2 Of Us: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer Just The 2 Of Us: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer Just The 2 Of Us: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer Just The 2 Of Us: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer Just The 2 Of Us: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer


Πηγή

Διαβάστε Επίσης