Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Αναστάσης Ροϊλός: “Είχα περάσει κάστινγκ στις Άγριες Μέλισσες και γι’ άλλους ρόλους” (video)

Αναστάσης Ροϊλός: "Είχα περάσει κάστινγκ στις Άγριες Μέλισσες και γι’ άλλους ρόλους" (video)

Στην εκπομπή “Love it” και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Αναστάσης Ροϊλός, ο οποίος μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, το ρόλο του Νικηφόρου, αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου στο δρόμο, όπως αναφέρει το zappit.

«Ο Νικηφόρος είναι κατά βάση ένας καλός χαρακτήρας. Περνάει όμως από διάφορα κύματα, τα οποία του βγάζουν άλλοτε κάτι καλό και άλλοτε κάτι κακό. Και μη ξεχνάμε σε ποια οικογένεια ανήκει, αυτό σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο. Αν βλέπαμε μόνο μία πλευρά του χαρακτήρα, δεν θα είχε κανένα νόημα. Δεν ξέρω αν θα χωρίσει ο Νικηφόρος με την Ασημίνα, ξέρω όμως ότι την αγαπάει πολύ. Πιστεύω πως η αγάπη μπορεί να νικήσει πολλά πράγματα», είπε αρχικά ο Αναστάσης Ροϊλός για τις Άγριες Μέλισσες.

«Είχα περάσει κάστινγκ και για άλλους ρόλους στις Άγριες Μέλισσες. Τον Νικηφόρο τον έπιασα στα χέρια μου στο τρίτο κάστινγκ και είπα ότι αυτός μου ταιριάζει καλύτερα. Στο δρόμο με ρωτάνε για σπόιλερ, δεν με έχουν βρίσει γιατί είναι όλα μέσα στο πλαίσιο του ότι βλέπουμε ένα σίριαλ», πρόσθεσε ο Αναστάσης Ροϊλός.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης

Το «My Greece» επιστρέφει στο Open

Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μα..