Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Αγγελική – Δημήτρης και Μιχάλης παλεύουν μέχρι θανάτου

Αγγελική - Δημήτρης και Μιχάλης παλεύουν μέχρι θανάτου

Η σχέση του Μιχάλη με τον Δημήτρη θα φτάσει στα άκρα και μόνο ένας θα είναι ο νικητής. Όλα αρχίζουν όταν η Αγγελική ακούει τον Αργυρό να σχεδιάζει τη δολοφονία της Ελένης. Τότε, ζητάει από τον Μιχάλη να τον παρακολουθεί προκειμένου να τον εμποδίσει να πραγματοποιήσει τα σχέδια του.

Πράγματι, ο Μιχάλης τις επόμενες μέρες καταφέρνει και ανατρέπει τα δολοφονικά σχέδια του Δημήτρη εναντίον της Ελένης, με τον Αργυρό όμως να εξοργίζεται και να ορκίζεται εκδίκηση. Από εκείνη τη στιγμή, ο Δημήτρης καταστρώνει τη δολοφονία του Μιχάλη με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί σαν ατύχημα προκειμένου να μην εμπλακεί η Αστυνομία. Πράγματι, μία από τις επόμενες μέρες, ο Δημήτρης βρίσκει την ευκαιρία να κάνει κακό στον Μιχάλη και δεν την αφήνει ανεκμετάλλευτη.

Οι δυο τους βρίσκονται στους στάβλους όπου ο Δημήτρης σκοπεύει να δώσει ένα φάρμακο σε ένα άλογο για να το τρελάνει, στη συνέχεια να βάλει τον Μιχάλη στον χώρο που βρίσκεται το ζώο και εκείνο να τον χτυπήσει μέχρι θανάτου. Ο Δημήτρης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του και χτυπάει με ένα φτυάρι τον Μιχάλη. Ο τελευταίος αιμορραγεί και ο Δημήτρης με γρήγορες κινήσεις βρίσκεται στην τελική φάση του σχεδίου του. Σέρνει τον Μιχάλη προς το άλογο. Ωστόσο, για κακή του τύχη, ο τελευταίος ανακτά τις αισθήσεις του και προσπαθεί να βρει τρόπο να σωθεί. Μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα ο Δημήτρης από θύτης γίνεται θύμα.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης