Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Δεν πτοούνται με τίποτα οι δύο τελάληδες του Πατρινού Καρναβαλιού (φωτο)

 Δεν πτοούνται με τίποτα οι δύο τελάληδες του Πατρινού Καρναβαλιού (φωτο)

Δεν πτοούνται με τίποτα οι δύο τελάληδες του Πατρινού Καρναβαλιού, η Μαρία Αγουρίδη και ο Γιώργος Λογαράς. Ούτε από το κρύο, ούτε από την βροχή.

Οι δυο τελάληδες, βγήκαν και την Παρασκευή στους δρόμους της Πάτρας, με το μουσικό άρμα, δίνοντας το… σύνθημα του Πατρινού Καρναβαλιού 2021: «Το καρναβάλι αλλάζει»!

Ανέβηκαν έτσι στο άρμα και με το κέφι, αλλά και το μπρίο τους σκόρπισαν την καρναβαλική τους διάθεση στο κέντρο της πόλης, σε μία βροχερή και συννεφιασμένη ημέρα.

Αρκετοί Πατρινοί που ήταν εκείνη την ώρα στους δρόμους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και τους έβγαλαν φωτογραφίες, φωνάζοντας τους καλό καρναβάλι.

Εν τω μεταξύ, Καρναβαλικοί μπάστακες τοποθετήθηκαν το πρωί της Παρασκευής από τους εργαζόμενους του Δήμου μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης.

Οι διαδικασίες αυτές θα συνεχιστούν και με την τοποθέτηση και άλλων μπαστάκων σε σημεία της Πάτρας.

 Δεν πτοούνται με τίποτα οι δύο τελάληδες του Πατρινού Καρναβαλιού (φωτο)  Δεν πτοούνται με τίποτα οι δύο τελάληδες του Πατρινού Καρναβαλιού (φωτο)  Δεν πτοούνται με τίποτα οι δύο τελάληδες του Πατρινού Καρναβαλιού (φωτο)  Δεν πτοούνται με τίποτα οι δύο τελάληδες του Πατρινού Καρναβαλιού (φωτο)  Δεν πτοούνται με τίποτα οι δύο τελάληδες του Πατρινού Καρναβαλιού (φωτο)  Δεν πτοούνται με τίποτα οι δύο τελάληδες του Πατρινού Καρναβαλιού (φωτο)  Δεν πτοούνται με τίποτα οι δύο τελάληδες του Πατρινού Καρναβαλιού (φωτο)  Δεν πτοούνται με τίποτα οι δύο τελάληδες του Πατρινού Καρναβαλιού (φωτο)  Δεν πτοούνται με τίποτα οι δύο τελάληδες του Πατρινού Καρναβαλιού (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης