Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Γιώργος Καράβας: “Συνεχίζω και λαμβάνω κολακευτικά σχόλια”

Γιώργος Καράβας: "Συνεχίζω και λαμβάνω κολακευτικά σχόλια"

Στο Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού μίλησε ο Γιώργος Καράβας και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στα κολακευτικά σχόλια που δέχεται κι αν το γεγονός ότι έχει οικογένεια έχει λειτουργήσει ανασταλτικά.

-Γνωρίζοντάς σε μέσα από την τηλεόραση, πολλές γυναίκες έβαλαν “πάγο”, καθώς έμαθαν ότι είσαι σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών.

Δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι σύζυγος και πατέρας. Νομίζω ότι στην περίπτωσή μου, λαμβάνω ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια γι’ αυτή την εκδοχή της ζωής μου, δεν έχει λειτουργήσει ανασταλτικά, σε “πάγο”. Είμαι παντρεμένος, έχω οικογένεια, κι αυτό είναι κάτι που αρέσει.

-Ποιος είναι για σένα, ο ορισμός του καλού συζύγου και του καλού μπαμπά;

Η βάση πάντα είναι η αγάπη, ν’ αγαπάς αυτό που κάνεις και να βάζεις το 100% του εαυτού σου. Δεν μπορείς να ξεχνάς ότι είσαι άνθρωπος, ότι έχεις ανάγκη και θέλω, είτε αυτά είναι προσωπικός χρόνος… Αλλά από τη στιγμή που έχεις μπει ηθελημένα στη διαδικασία αυτή, πρέπει ν’ αφιερώνεις χρόνο ποιοτικό χρόνο, κι όχι ποσοτικό, στην οικογένειά σου, στη σύντροφό σου, παντού.

-Πόσα χρόνια είσαι μαζί με τη Ραφαέλα, τη σύζυγό σου;

Είμαστε μαζί από το 2011, σχεδόν 10 χρόνια, ο γιος μου γίνεται τον Μάιο 8 ετών, ενώ τον άλλο μήνα, η κόρη μου γίνεται 6 χρονών.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης

Συνεργασία MEGA με την Acun Medya;

Μια είδηση «βόμβα» φαίνεται πως αναμένεται να σκάσει σε λίγες μέρες μιας και στο MEGA θα συμπράξει γνωστή εταιρεία παραγωγής που ήδη, τα τελευταία χρό..