Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Οι “Μπεφάνες” κατέβηκαν στην Πάτρα και είναι αποφασισμένες να ξορκίσουν το κακό!

Οι "Μπεφάνες" κατέβηκαν στην Πάτρα και είναι αποφασισμένες να ξορκίσουν το κακό!

Οι καλές μάγισσες Μπεφάνες ήρθαν αποφασισμένες στην Πάτρα από την Ιταλία και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να χαλάσουν όπως φαίνεται το χατίρι των Σφηκών.

Οι Σφήκες τις έπεισαν να έρθουν στην Πάτρα για να ξορκίσουν το κακό και αυτές οι μάγισσες δείχνουν να είναι αποφασισμένες για να εκπληρώσουν την αποστολή τους, ανεξαρτήτων καιρικών συνθηκών και κρύου.

Το δήλωσαν άλλωστε με σχετική τους ανακοίνωση, το απόγευμα του Σαββάτου, κατεβαίνουν στους δρόμους της Πάτρας για να πετύχουν τον σκοπό τους και να διώξουν μακριά από την πόλη μας τον κορωνοϊό και όλα τα κακά του.

Μια πέρα πριν από την έναρξη του Καρναβαλιού, παραμονή του Αγίου Αντωνίου. Δεν ξέρουμε αν η πρόσκληση προς τους Πατρινούς για το δρώμενο θα έχει ανταπόκριση (λόγω καιρού), όμως τόσο στις Μπεφάνες, όσο και στις Σφήκες αξίζουν συγχαρητήρια μόνο και μόνο για την προσπάθεια τους.

Και ο καφές κερασμένος από τα μαγικά χέρια του Θανάση Τσέρη (φωτό εξωφύλλου), τον οποίο να φανταστούμε ότι τον… ξόρκισαν και αυτόν; Γιατί για να τον ξεσηκώσουν και τον βάλουν στον ρυθμό του καρναβαλιού, με την τρέλα που τον διακατέχει, δεν θα ήθελαν και μεγάλη προσπάθεια…

Δείτε φωτογραφίες από την εξόρμηση τους στο κέντρο της Πάτρας!

Οι "Μπεφάνες" κατέβηκαν στην Πάτρα και είναι αποφασισμένες να ξορκίσουν το κακό! Οι "Μπεφάνες" κατέβηκαν στην Πάτρα και είναι αποφασισμένες να ξορκίσουν το κακό! Οι "Μπεφάνες" κατέβηκαν στην Πάτρα και είναι αποφασισμένες να ξορκίσουν το κακό! Οι "Μπεφάνες" κατέβηκαν στην Πάτρα και είναι αποφασισμένες να ξορκίσουν το κακό!


Πηγή

Διαβάστε Επίσης