Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πετάλ στον πάγο – Πατρινοί πήραν τα ποδήλατα και ανέβηκαν στα βουνά (φωτο)

Πετάλ στον πάγο  - Πατρινοί πήραν τα ποδήλατα και ανέβηκαν στα βουνά (φωτο)

Είναι γνωστή η αγάπη τους για το ποδήλατο και συχνά – πυκνά ανεβαίνουν με αυτό στα βουνά, διανύοντας χιλιόμετρα και αποστάσεις.

Οι Πατρινοί ποδηλάτες δεν θα μπορούσαν έτσι να αντισταθούν στον πειρασμό των κάτασπρων βουνών από το χιόνι. Πήραν τα ποδήλατα τους και ανέβηκαν στα βουνά πάνω από την Πάτρα, με την κάθε παρέα να κάνει τη δική της πορεία, σε μία ξεχωριστή εμπειρία.

Το ποδήλατο στον πάγο βέβαια δεν συνίσταται για τους αρχάριους, καθώς θα πρέπει να γνωρίζεις και να έχεις την σχετική εμπειρία. Οι Πατρινοί που ανέβηκαν στο βουνό την είχαν αφού το ποδήλατο για αυτούς είναι η ζωή τους. Και ανέβηκαν. Οι διαδρομές ήταν αρκετά δύσκολες και επικίνδυνες, τόσο στις ανηφόρες, όσο και στις κατηφόρες, το κρύο τσουχτερό όμως η εμπειρία μοναδική.

Όπως μοναδικά και τα τοπία που συνάντησαν στο πέρασμα τους. Ιδού ορισμένες εικόνες από αυτές που ανέβηκαν στο facebook.

Πετάλ στον πάγο  - Πατρινοί πήραν τα ποδήλατα και ανέβηκαν στα βουνά (φωτο) Πετάλ στον πάγο  - Πατρινοί πήραν τα ποδήλατα και ανέβηκαν στα βουνά (φωτο) Πετάλ στον πάγο  - Πατρινοί πήραν τα ποδήλατα και ανέβηκαν στα βουνά (φωτο) Πετάλ στον πάγο  - Πατρινοί πήραν τα ποδήλατα και ανέβηκαν στα βουνά (φωτο) Πετάλ στον πάγο  - Πατρινοί πήραν τα ποδήλατα και ανέβηκαν στα βουνά (φωτο) Πετάλ στον πάγο  - Πατρινοί πήραν τα ποδήλατα και ανέβηκαν στα βουνά (φωτο) Πετάλ στον πάγο  - Πατρινοί πήραν τα ποδήλατα και ανέβηκαν στα βουνά (φωτο)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης