Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Αχαΐα: Δημιουργία Οργάνωσης Βάσης του ΜέΡΑ25 στο Αίγιο

Αχαΐα: Δημιουργία Οργάνωσης Βάσης του ΜέΡΑ25 στο Αίγιο

Το ΜέΡΑ25 για τη δημιουργία Οργάνωσης Βάσης στο Αίγιο σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"To ΜέΡΑ25 αναπτύσσεται και μεγαλώνει στην προσπάθεια απόδρασης της χώρας μας από τη χρεοδουλοπαροικία και τον συνεχή αδιέξοδο δανεισμό που δεν οδηγεί πουθενά. Αναπτύσσεται και επεκτείνεται, όχι μόνο πολιτικά αλλά και κοινωνικά, δημιουργώντας ένα μέτωπο ενεργών πολιτών ανά την Επικράτεια, που συμμετέχουν και συναποφασίζουν, με σταθερή πολιτική υπεύθυνης ανυπακοής στην άρνηση των δανειστών να δεχθούν ελληνικές προτάσεις επίλυσης των διαιωνιζόμενων οικονομικών-κοινωνικών-περιβαλλοντικών προβλημάτων.

Λόγω της παγκόσμιας κρίσης και ιδιαίτερα της δεινής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας, είναι ΑΝΑΓΚΗ πλέον να βάλουμε τον πήχυ ψηλά, ξεπερνώντας το φόβο της άγνοιας, γνωρίζοντας σε βάθος τα προβλήματα της Χώρας μας, δημιουργώντας προοπτική και σχέδιο απόδρασης από τους κατά καιρούς διασώστες μας, με ομαδική συμμετοχή στη δράση.

Πιστεύοντας στις αρχές και στο πρόγραμμα του ΜέΡΑ25, αποφασίσαμε την 26η-1-2021, μέσω τηλεδιάσκεψης, να δημιουργήσουμε την Οργάνωση Βάσης (ΟΒ) ΜέΡΑ25 ΑΙΓΙΟΥ.

Καλούμε όσες και όσους Αιγιαλείς δέχονται την πολιτική του ΜέΡΑ25, να ενταχθούν στην κοινή προσπάθεια και να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες του ΜέΡΑ25 https://mera25.gr/ και https://www.facebook.com/MeRA25achaia.

Καλούμε όλες και όλους να μας εκφράζουν καθημερινά τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους που αφορούν γενικά θέματα αλλά και τοπικά, στο e-mail: [email protected]

Τα Μέλη της ιδρυτικής ομάδας :

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΠΡΟΤΣΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΦΗΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ".


Πηγή

Διαβάστε Επίσης