Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Χάρης Βαρθακούρης: “Με προσέβαλε, δεν μπορώ να το αφήσω αναπάντητο” (video)

Χάρης Βαρθακούρης: "Με προσέβαλε, δεν μπορώ να το αφήσω αναπάντητο" (video)

Στο Happy Day έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος μίλησε για την εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ με την Αντελίνα Βαρθακούρη, αλλά και για την κόντρα που ξέσπασε τον τελευταίο καιρό με τη Χρυσηίδα Δημουλίδου, όπως αναφέρει το zappit.

«Στην εκπομπή έχω δώσει τον πρώτο ρόλο και το κουπί στη γυναίκα μου, έχει πολύ καλύτερο λέγειν παρουσιαστή. Έχω αναλάβει το μουσικό κομμάτι της εκπομπής, το οποίο είναι και το πιο.. αδικημένο γιατί μου τρώνε χρόνο στη σκαλέτα. Για να είμαι τίμιος, δεν έχει μπει μέσα μου το μικρόβιο της παρουσίασης. Αν δεν είχε μουσικό κομμάτι η εκπομπή, ίσως και να μην ήμουν εδώ. Δεν με ενδιαφέρει να σχολιάζω ριάλιτι και ρούχα, δεν θα τα έβλεπα αυτά σπίτι μου», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Για την κόντρα που ξέσπασε με τη Χρυσηίδα Δημουλίδου, ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε: «Δεν το ξεκίνησα εγώ, αλλά δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητο κάτι το οποίο με αφορά και θεωρώ ότι στην προκειμένη περίπτωση με προσέβαλε. Αν η γυναίκα μου θέλει να με βάλει στη θέση μου, θα το κάνει μόνη της. Δεν έχει ανάγκη από… Κούγιες και Λυκουρέζους. Πιο πολύ με πείραξε όταν είδα τα εκατοντάδες σχόλια που έβριζαν εμένα, τη γυναίκα μου, ακόμα και τον πατέρα μου. Αν κάποιος όφειλε να επικοινωνήσει με τον άλλον όχι δημοσίως, αυτή είναι η άλλη πλευρά».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης