Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

“Έλα και θα δεις”: Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται μία αγαπημένη παρέα που την ενώνει το θέατρο (pics+video)

"Έλα και θα δεις": Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται μία αγαπημένη παρέα που την ενώνει το θέατρο (pics+video)

O Θοδωρής Αθερίδης, καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» και αυτή την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 23:10 στο MEGA. Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει η Σεμίνα Διγενή.

Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται μία αγαπημένη παρέα που την ενώνει το θέατρο. «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» τους Μάκη Παπαδημητρίου, Νικορέστη Χανιωτάκη, Τάσο Χαλκιά, Γεράσιμο Σκαφίδα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Άκη Σακελλαρίου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Τζένη Θεωνά, Γιάννη Δρακόπουλο, Κατερίνα Γερονικολού και Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο σε μία βραδιά γεμάτη αποκαλύψεις και πειράγματα. Στην παρέα τους ακόμα οι Γρηγόρης Βαλτινός, Νικήτας Τσακίρογλου, Λήδα Πρωτοψάλτη, Νίκος Κουρής, Κατερίνα Παπουτσάκη, Δημήτρης Πετρόπουλος, Ρένια Λουϊζίδου, και Πέγκυ Σταθακοπούλου. Ο Δήμος Αναστασιάδης τραγουδάει αγαπημένες επιτυχίες και απογειώνει το κέφι.

Μουσική, εξομολογήσεις, γλυκές αναμνήσεις και αγαπημένοι καλεσμένοι στο «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» αυτής της Παρασκευής.

Έλα Και Θα Δεις | Παρασκευή 5/2, 23:10 (trailer)


"Έλα και θα δεις": Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται μία αγαπημένη παρέα που την ενώνει το θέατρο (pics+video) "Έλα και θα δεις": Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται μία αγαπημένη παρέα που την ενώνει το θέατρο (pics+video) "Έλα και θα δεις": Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται μία αγαπημένη παρέα που την ενώνει το θέατρο (pics+video) "Έλα και θα δεις": Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται μία αγαπημένη παρέα που την ενώνει το θέατρο (pics+video) "Έλα και θα δεις": Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται μία αγαπημένη παρέα που την ενώνει το θέατρο (pics+video) "Έλα και θα δεις": Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται μία αγαπημένη παρέα που την ενώνει το θέατρο (pics+video)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης