Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Γιώργος Παπαϊωάννου

30+ χρόνια διαρκεί η επιτυχημένη του διαδρομή στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα και clubs της πόλης.
Η πορεία του ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 90.
Αφιερώσεις τραγουδιών ήταν τα πρώτα του λόγια πίσω από το μικρόφωνο του Ράδιο City.
Οι ειδικοί εκείνης της εποχής επέμειναν ότι πρόκειται για μοναδικό ταλέντο και έτσι σε μικρό χρονικό διάστημα ο Γιώργος Παπαϊωάννου είχε τη δική του επιτυχημένη εκπομπή και παράλληλα έπαιζε μουσική στα πιο hot places της πόλης.

 Οι μεταγραφές που ακολούθησαν μέσα στη δεκαετία , στον Melody fm , High Step , Step Fm , Super B κ.α , τον καθιέρωσαν ως έναν από τους πιο πολυπόθητους ραδιοφωνικούς παραγωγούς για κάθε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης.

Τα τρία εκπληκτικά χρόνια παρουσίας του Γιώργου στα decks του  Manamana σίγουρα τον έκαναν έναν από τους αγαπημένους dj της πόλης!

 Η ανοδική πορεία του συνεχίστηκε και στη νέα χιλιετία.
Αναλαμβάνει διευθυντής προγράμματος στον Kiss fm 102.1, έπειτα στον Step fm τον οποίο και κατάφερε να μετονομάσει , παίρνοντας τα δικαιώματα από τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο , σε Patras Radio Deejay.Οι ακροαματικότητές του εκείνη την εποχή κατέρριψαν κάθε προηγούμενο για ραδιοφωνικό σταθμό με ξένη μουσική.
Το 2005 επιστρέφει και πάλι θριαμβευτικά στον Kiss fm 92.2 . Ηγείται του σταθμού ως διευθυντής προγράμματος μεταμορφώνοντας τον Kiss σε ραδιόφωνο για όλες τις ηλικίες παίζοντας επιτυχίες από τα 80’s τα 90’s και το σήμερα. Συγχρόνως αποφασίζει να ξυπνά κάθε πρωϊ τους ακροατές του Kiss με συμπαρουσιάστρια την Ελένη Κίτσιου , με την εκπομπή Γιώργος και Ελένη.
Από το 2005 έως το 2009 είχε τα Σαββατοκύριακα την επιμέλεια και την παραγωγή του ξένου μουσικού προγράμματος στον Max fm 93,4.
Ο Γιώργος Παπαϊωάννου καταφέρνει με μαγικό σχεδόν τρόπο να φέρει στην κορυφή της ακροαματικότητας κάθε ραδιοφωνική συχνότητα της οποίας ηγείται αλλά και να κάνει τον κόσμο να διασκεδάσει με την μουσική που επιλέγει.
Στα 23 χρόνια παρουσίας του στο χώρο του ραδιοφώνου η φωνή του ταυτίστηκε με τις γνωστότερες διαφημίσεις.
Πολλές από τις τοπικές επιχειρήσεις εμπιστεύτηκαν στην φωνή του την προβολή τους.
Το 2006 δημιουργεί την Iq Creative, μια ευέλικτη και σύγχρονη εταιρία παραγωγής ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών διαφημιστικών μηνυμάτων.
Από το 2008 έως το Ιούνιο του 2011 εργάσηκε ως διευθυντής προγράμματος στον Star fm 909.

To 2012 ξυπνούσε την πόλη με τον δικό του τρόπο μέσα από τη συχνότητα του YES 91.2 με συμπαρουσιάστρια του την Ειρήνη Κεφάλα.
Σήμερα είναι συνιδιοκτήτης και  Διευθυντής προγράμματος στον  Galaxy 106,1

Διαβάστε Επίσης