Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Νίκος Νικολάου – Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη «τακτοποίησε» τον διαχειριστή που έκλεβε χρήματα (video)

Νίκος Νικολάου - Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη «τακτοποίησε» τον διαχειριστή που έκλεβε χρήματα (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ήταν ο Νίκος Νικολάου. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος τον απολαμβάνουμε στη σειρά του Mega “Έξαψη”, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όπως αναφέρει το zappit.

«Ήμουν πολύ νέος. Τότε στο ελεύθερο θέατρο πληρωνόμασταν κάθε δέκα μέρες. Πάω μια μέρα να πάρω το δεκαήμερό μου κι έλειπαν κάποια χρήματα. Είχε αλλάξει ο διαχειριστής και είχε έρθει ένας καινούργιος. Του είπα ότι δεν είναι αυτά τα χρήματα, μου λέει αυτά είναι και μου τα έσπρωξε. Του είπα ότι δεν θα τα πάρω γιατί άλλα είχα συμφωνήσει και θα μιλήσω με τη θιασάρχη μου. Μου είπε κάνε ότι θες, του είπα ότι θα κάνω ότι θέλω και ότι αύριο ή εγώ δεν θα είμαι στη σκηνή ή εσύ δεν θα είσαι σε αυτή τη θέση», είπε αρχικά ο Νίκος Νικολάου.

Ο Νίκος Νικολάου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Χτυπάω την πόρτα της θιασαρχίνας και πρωταγωνίστριας και της λέω ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα, το έχεις υπόψη σου; Γιατί αν το έχεις υπόψη σου, χαλάλι, τρώω και τέσσερις φορές την εβδομάδα στο σπίτι σου κάθε βράδυ. Της είπα ότι αν δεν το έχεις υπόψη σου, έχει υπόψη σου ότι αυτός ο άνθρωπος κάνει αυτό το πράγμα. Την άλλη μέρα ήρθε ο φάκελος στο καμαρίνι με τα κανονικά χρήματα και ο κύριος δεν ξαναεμφανίστηκε στο θέατρο. Ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, στην παράσταση Εβίτα. Η Αλίκη ήταν εξαιρετική επαγγελματίας και συνάδελφος».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης