Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Νίκος Νικολόπουλος: Απαράδεκτη η πολιτική πελετίδη για τους αστέγους

Νίκος Νικολόπουλος: Απαράδεκτη η πολιτική πελετίδη για τους αστέγους

Ο Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ και Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Μας εξέπληξε δυσάρεστα ακόμη μία φορά η Κομμουνιστική Δημοτική Αρχή Πελετίδη, στην αντιμετώπιση των Αστέγων στην Πόλη μας.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Δημοτική Αρχή σήμερα 11/2/2021 και φιλοξενείτε στην σελίδα του Δήμου, είναι αποκαλυπτική.

Ο Ξενώνας αστέγων στον Δήμο Πατρέων λειτουργεί ορισμένες μέρες και ώρες, ανάλογα με τα εξαγγελθέντα Καιρικά Φαινόμενα.

Θα ανοίξει από το Σάββατο 13 μέχρι την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.

Ντροπή κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗ και κ. ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗ.

Δηλαδή σήμερα που βρέχει στην πόλη, να παραμένουν στα παραπήγματα και στις στοές της Πάτρας μέσα στους Υπνόσακους που πιθανόν έχετε διανείμει;

Η πολιτική σας στο θέμα των Αστέγων δυστυχώς, αποτελεί ντροπή για τον Άνθρωπο.

Οφείλετε να δώσετε κατευθύνσεις σήμερα κιόλας, στους εργαζόμενους του Κοινωνικού τομέα να ανοίξουν τον Ξενώνα και μεταφερθούν όλοι οι Άστεγοι συνάνθρωποί μας.

Κανένας στο δρόμο μόνος του.

Αλλά προστατευμένος και στην ζεστασιά που οφείλουμε να τους παρέχουμε και όχι αδιάφορα με την κρύα καρδιά που σας διακρίνει, να επικαλούμαστε αυτός είναι ο καπιταλισμός".


Πηγή

Διαβάστε Επίσης

Πρεμιέρα τoυ ντοκιμαντέρ του Β. Γεωργαντά για τη συμπλήρωση 200 ετών από τη Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας την 25η Μαρτίου

Το πρώτο επεισόδιο από το τετράωρο συνολικά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η μυστική συνέλευση της Βοστίτσας ως απαρχή του Εικοσιένα» του ανεξάρτητου κινηματογ..