Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Πωλίνα Γκιωνάκη για Γιώργο Κιμούλη: “Τα ξέραμε όλα” (video)

Πωλίνα Γκιωνάκη για Γιώργο Κιμούλη: "Τα ξέραμε όλα" (video)

Στην εκπομπή «Love it» έδωσε συνέντευξη η Πωλίνα Γκιωνάκη, η οποία μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και για τον γιο της, που προχθές προχώρησε σε καταγγελία κατά γνωστού σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση, όπως αναφέρει το zappit.

«Με τον Γιώργο Κιμούλη είχαμε συνεργαστεί 2-3 σεζόν. Ήμουν πάρα πολύ νέα, ήταν στο ξεκίνημά μου κι εκείνος ήταν νέο παιδί. Δεν ένιωσα καμία έκπληξη με αυτά που άκουσα. Εμείς στο θέατρο είμαστε μια οικογένεια, όλα μαθαίνονται. Οπότε τα ξέραμε, τα είχαμε ακούσει ότι συμβαίνουν διάφορα. Και δεν τα είχαμε ακούσει από ένα άτομο. Πολλές κοπέλες, όταν τελείωνε η σεζόν, όλες ήταν έξαλλες. Είναι πολύ εξευτελιστικό να σε κλωτσάνε. Εμένα δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. Εάν αρνηθείς προτάσεις, μετά δεν υπάρχεις στη δουλειά», είπε η Πωλίνα Γκιωνάκη για τον Γιώργο Κιμούλη.

Για την καταγγελία που έκανε ο γιος της για σεξουαλική παρενόχληση, η Πωλίνα Γκιωνάκη απάντησε: «Εμένα ο γιος μου τότε, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχασε τη δουλειά γιατί ο κύριος του έκανε… πρόταση! Του είπα ότι δεν πειράζει και ότι τέτοια πράγματα θα αντιμετωπίσει στη ζωή του, αλλά δεν είναι όλοι έτσι».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης

Τηλεθέαση: Σάρωσε το MasterChef

Η prime time της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου “άνηκε” κυριολεκτικά στο MasterChef, το οποίο πήρε όλη την τηλεθέαση και δεν άφησε κανένα… περιθώριο στα αν..