Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Το σχόλιο του Χ. Μπονάνου για την Πάτρα και την “κόκκινη” ζώνη

Το σχόλιο του Χ. Μπονάνου για την Πάτρα και την "κόκκινη" ζώνη

Με ανάρτηση στο facebook σχολιάζει ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, τα όσα λέγονται και γράφονται για την Πάτρα και το γεγονός ότι μπήκε στην «κόκκινη» ζώνη.

«Διαβάζω διάφορα για την κόκκινη περιοχή και πως φτάσαμε και δυστυχώς σε πολλές εκδοχές βλέπω και τις γνωστές ιστορίες συνωμοσιολογίας. Ξεπερνάω και επιθέσεις κατά προσώπων που παλεύουν να διατηρήσουν την υγειονομική σταθερότητα.

Σας παραθέτω το γράφημα του ΕΟΔΥ για την δυτική Ελλάδα που είναι όμοιο με της Αττικής και δυο στοιχεία: Οι εισαγωγές στην κλινική COVID στο ΠΓΝΠ διπλασιάστηκαν σχεδόν σε ένα 24ωρο από 10 πήγαμε στους 18 και ακόμα το τελευταίο δεκαήμερο την αύξηση των κρουσμάτων σταθερά που προσέρχονται στα εξωτερικά ιατρεία, καταγεγραμμένο από τους ειδικούς ( Ακινοσογλου βλέπε σχετικές δηλώσεις )που πηγαίνουν σπίτια τους

Η ΜΕΘ COVID πριν 7 ημέρες ήταν ΑΔΕΙΑ τώρα έχει 4 περιστατικά. Ο εμβολιασμός δεν προχωράει με τους ρυθμούς μαζικότητας λόγω γνωστών προβλημάτων παραγωγής.

Ο ιός ευνοείται από τους κλειστούς χώρους λόγω εποχής με την μετάλλαξη να είναι προ των θυρών και στην περιοχή μας. Η νοσηλευτική κατάσταση της περιοχής είναι πεπερασμένη. Μόνη λύση η πρώιμη πρόληψη. Κατανοώ την κόπωση όλων μας, όμως, προέχει η σωτηρία ανθρώπων».

Όλα αυτά πριν γίνει γνωστό ότι υπάρχουν κρούσματα μεταλλαγμένου κορωνοϊού στην Πάτρα, έστω και σε νοσοκομείο. Μια είδηση που ήρθε για να επιβεβαιώσει ότι τα πράγματα είναι πράγματι κρίσιμα για την περιοχή μας, αλλά και για όλη την Ελλάδα.

Το σχόλιο του Χ. Μπονάνου για την Πάτρα και την "κόκκινη" ζώνη Το σχόλιο του Χ. Μπονάνου για την Πάτρα και την "κόκκινη" ζώνη


Πηγή

Διαβάστε Επίσης