Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Αγγελική: Η Σοφία χάνει το μωρό σε τροχαίο

Αγγελική: Η Σοφία χάνει το μωρό σε τροχαίο

Αγγελική: Δραματικές διαστάσεις παίρνει η ζωή της Σοφίας στα επόμενα επεισόδια του ALPHA. Έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα, η ίδια χάνει το μωρό που κυοφορεί και ο πόνος της είναι μεγάλος. Όπως θα δούμε, όμως, ο Δημήτρης παραδέχεται στην Αθηνά πως εκείνος έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου και στόχος του ήταν ο Μιχάλης.

Aπό τη στιγμή που π Σοφία έμαθε πως είναι έγκυος, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι πολλές. Όμως, η θέληση της να γεννηθεί αυτό το μωρό και να καταφέρει να σταθεί μόνη της στα πόδια της για πρώτη φορά χωρίς τον Παύλο τη βοηθάει να ανταπεξέλθει σε όλα τα εμπόδια. Ωστόσο, όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια κανείς δεν μπορεί να τα προβλέψει μιας και δυστυχώς η Σοφία θα χάσει το μωρό που κυοφορεί με έναν σοκαριστικό τρόπο.

Όλα αρχίζουν όταν ο Παύλος διαπιστώνει πως η Τζένη συναντιέται για επαγγελματικούς λόγους με τον Στέφανο. Ω Αργυρός εξοργίζεται και το μυαλό του είναι συνεχώς στη Σοφία και στην οικογένεια τους. Κάθε μέρα που περνάει συνειδητοποιεί πως έχασε την ευτυχισμένη ζωή που είχε και τρελαίνεται. Τις επόμενες μέρες, ο Νικόλας βοηθάει τη Σοφία να στήσει το τέλειο πάρτι γενεθλίων για τη μικρή Αθηνά. Κανείς δεν έχει προσκαλέσει τον Παύλο. Όμως η αιφνίδια επίσκεψη του τελευταίου τους αλλάζει τα σχέδια και τους χαλάει τη διάθεση.

Όλη η οικογένεια καταφτάνει για να γιορτάσει τα γενέθλια της μικρής, εκτός από τον Δημήτρη και την Αγγελική, που μένει στην έπαυλη για να τον προσέχει. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Παύλος ακούει κρυφά τη Σοφία να εξομολογείται στον Νικόλα πως έχει έρθει κοντά με τον Ανδρέα και θυμώνει. Ωστόσο, στη σκέψη πως κάποιος άλλος άντρας έχει κατακτήσει τη γυναίκα του, θολώνει και φεύγει έξαλλος για να πάει να τον βρει. Η Σοφία με τον Νικόλα τον βλέπουν και τρέχουν πίσω του για να τον εμποδίσουν. Οι δυο τους παίρνουν το αυτοκίνητο του Μιχάλη, χωρίς την άδεια του, για να ακολουθήσουν τον Παύλο. Καθώς όμως ο Νικόλας οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα, διαπιστώνει πως τα φρένα είναι χαλασμένα.

Ο νεαρός δεν μπορεί να ελέγξει το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να έχουν ένα σοκαριστικό τροχαίο. Ο Νικόλας συνέρχεται γρήγορα και καλεί αμέσως ασθενοφόρο, καθώς η Σοφία είναι τραυματισμένη. Η κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν εκείνη, αλλά και το μωρό που κυοφορεί. Η Ιωάννα μαθαίνει για το ατύχημα της Σοφίας και φεύγει για το νοσοκομείο με την Αθηνά και τον Στέφανο, ενώ η Κατερίνα αναγκάζεται να ενημερώσει τον Παύλο. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης ψάχνει για το αυτοκίνητο του, όταν εμφανίζονται στο σπίτι του δύο αστυνομικοί και του ζητούν να τους ακολουθήσει στο τμήμα.

Από την άλλη, ο Παύλος κατηγορεί τον Νικόλα για το ατύχημα που είχε με τη Σοφία, αλλά εκείνος αρνείται ότι είχε πιει και επιμένει ότι είχαν πρόβλημα τα φρένα του αυτοκινήτου. Δυστυχώς τα νέα για τη Σοφία είναι άσχημα. Μπορεί εκείνη να γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά οι γιατροί ενημερώνουν την οικογένεια Αργυρού πως απέβαλε, Η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη και π Ιωάννα προσπαθεί να τη στηρίξει με κάθε τρόπο, ενώ εμποδίζει τον Παύλο να τη δει. Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία ολοκληρώνοντας την ερευνά της ανακαλύπτει ότι τα φρένα του αυτοκινήτου ήταν κομμένα και στόχος ήταν ο Μιχάλης.

Οι υποψίες του Μιχάλη πέφτουν στον Δημήτρη και το λέει στην Αγγελική. Εκείνη αρχικά δυσκολεύεται να το πιστέψει, τα επιχειρήματα του, όμως, της αλλάζουν γνώμη. Την ίδια υποψία έχει και η Αθηνά και απαιτεί από τον Δημήτρη να της πει την αλήθεια. Εκείνος της δίνει μια απάντηση που την αιφνιδιάζει. Παραδέχεται πως ο ίδιος έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου και η Αθηνά συνειδητοποιεί πως εξαιτίας του η Σοφία έχασε το μωρό που περίμενε. Η ίδια διαπιστώνει πως ο γιος της είναι πια αδίστακτος και επικίνδυνος και πως εξαιτίας του χάθηκε το εγγόνι της, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης