Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Έκτακτο: «Κλείδωσε» η επέκταση κυκλοφορίας για τις 9 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα

Μπορεί η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας να συνεχίζει αυτή την ώρα τη συνεδρίασή της, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η παράταση της κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο έχει «κλειδώσει». Έτσι oι πολίτες θα μπορούν να κυκλοφορούν έως τις 9 το βράδυ και όχι έως τις 7 το βράδυ μέχρι τώρα. Ανακοινώσεις και περισσότερες διευκρινίσεις θα δοθούν το απόγευμα.

Ενστάσεις διατυπώνει, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, μερίδα λοιμωξιολόγων στη διακηρυγμένη κυβερνητική πρόθεση για «βαλβίδες αποσυμπίεσης» φοβούμενοι… υπερβολική χαλάρωση της βαλβίδας. Η κυβέρνηση επιθυμεί να «ξεκλειδώσουν» κάποιοι περιορισμοί, γνωρίζοντας την κόπωση των πολιτών. Αρκετοί λοιμωξιολόγοι, ωστόσο, προβληματίζονται, και στη συνεδρίαση της επιτροπής αυτή την ώρα εκτιμάται ότι έχουν πέσει στο τραπέζι διαφορετικές θέσεις.

«Δεν χρειάζεται να το κρύψουμε. Όλοι έχουμε κουραστεί από τα περιοριστικά μέτρα. Ωστόσο είναι αυτονόητο ότι με την επιδημιολογική εικόνα που έχουμε αυτή τη στιγμή, δεν συζητάμε για άνοιγμα», επεσήμανε νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη μιλώντας στον Θέμα FM. Στην ουσία η κ. Πελώνη έκανε τη διάκριση μιλώντας για προσαρμογές με στόχο την καλύτερη εφαρμογή των μέτρων, υπογραμμίζοντας πως «δεν είναι η στιγμή για άνοιγμα». Όπως είπε η κ. Πελώνη «Μιλάμε άρα για στοχευμένες παρεμβάσεις προκειμένου να διευκολυνθεί η εφαρμογή των μέτρων».

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε Επίσης