Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η Kate Middleton θα εκδώσει βιβλίο με φωτογραφίες από το lockdown

Η Kate Middleton θα εκδώσει βιβλίο με φωτογραφίες από το lockdown

Η αγάπη της Kate Middleton για τη φωτογραφία είναι γνωστή. Αυτή την οδήγησε στη δημιουργία ενός project σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, στο οποίο κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου υπέβαλαν τις φωτογραφίες που τράβηξαν στη διάρκεια της καραντίνας.

Οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν στον συμβολικό αυτό διαγωνισμό συγκεντρώθηκαν σε ένα φωτογραφικό λεύκωμα, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα βρετανικά βιβλιοπωλεία και online στις 7 Μαΐου. Ο τίτλος του είναι Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020, κοστίζει £24.95 και τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα μοιραστούν ανάμεσα στην Εθνική Πινακοθήκη και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό για τη ψυχική υγεία Mind.

Η Δούκισσα του Cambridge γράφει τον πρόλογο του βιβλίου, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρει “Όταν στις επόμενες δεκαετίες θα κοιτάμε πίσω στην εποχή της πανδημίας του Covid-19, θα σκεφτόμαστε τις προκλήσεις που όλοι αντιμετωπίσαμε, τους αγαπημένους που χάσαμε, την απομόνωση από τις οικογένειες και τους φίλους μας και την πίεση που ασκήθηκε στους εργαζόμενους. Όμως θα έχουμε να σκεφτόμαστε και τα θετικά: τις απίστευτες πρωτοβουλίες καλοσύνης, τους ήρωες που αναδείχτηκαν μέσα από τα μονοπάτια της ζωής και πώς όλοι μαζί προσαρμοστήκαμε στη νέα κανονικότητα“.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης