Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Η Μελίνα Νικολαΐδη μωρό στην αγκαλιά της μητέρας, Δέσποινας Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη μωρό στην αγκαλιά της μητέρας, Δέσποινας Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε μωρό στην αγκαλιά της μητέρας της.

Από τα βίντεο που δημοσιεύει η Δέσποινα Βανδή στο Instagram, φαίνεται ότι η Μελίνα Νικολαΐδη έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μητέρα της στο τραγούδι. Με μια αξιόλογη καριέρα στο ελληνικό πεντάγραμμο, αμέτρητες επιτυχίες και ένα πιστό fan club σε όλη την Ελλάδα, η Δέσποινα Βανδή σίγουρα έχει πολλά να μάθει στην κόρη της, αν εκείνη αποφασίσει ότι θέλει να ακολουθήσει την ίδια καριέρα, όπως αναφέρει το bovary.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People η Δέσποινα Βανδή είχε πει για την κόρη της: «Η Μελίνα είναι εντελώς καλλιτεχνική φύση. Δεν ξέρω αν μέχρι το τέλος θα θέλει να κάνει αυτό, αλλά είναι ένα παιδί που είναι ευλογημένο από τον Θεό. Έχει απίστευτη φωνή. Συγκινούμαι όταν την ακούω να τραγουδά. Εγώ δεν ήμουν ποτέ έτσι, δούλεψα πολύ για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Εκείνη γεννήθηκε με αυτό το θείο δώρο και νομίζω πως πάνω σε αυτό θα βαδίσει στις σπουδές της. Σήμερα που μιλάμε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις».

Αυτή τη φορά, η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε στα stories μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε μωρό στην αγκαλιά της μητέρας της. Η Δέσποινα Βανδή αναδημοσίευσε τη φωτογραφία στο δικό της προφίλ, γράφοντας Happy Days.

Η Μελίνα Νικολαΐδη μωρό στην αγκαλιά της μητέρας, Δέσποινας Βανδή


Πηγή

Διαβάστε Επίσης