Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Johnny Andriopoulos & Banda Patrinella έρχονται να χαρίσουν ένα ιδιαίτερο πάρτι στο Patras Carnival Music Festival

Johnny Andriopoulos & Banda Patrinella έρχονται να χαρίσουν ένα ιδιαίτερο πάρτι στο Patras Carnival Music Festival Johnny Andriopoulos & Banda Patrinella έρχονται να χαρίσουν ένα ιδιαίτερο πάρτι στο Patras Carnival Music Festival Johnny Andriopoulos & Banda Patrinella έρχονται να χαρίσουν ένα ιδιαίτερο πάρτι στο Patras Carnival Music Festival

Patras Carnival Music Festival και το Καρναβάλι φέτος… σας έρχεται κατ’ οίκον!

Η μεγάλη γιορτή του Καρναβαλικού Φεστιβάλ συνεχίζεται την Παρασκευή 5 Μαρτίου στις 9.00μμ. ζωντανά από το Royal Theater, όπου όλοι μαζί θα υποδεχτούμε τον Johnny Andriopoulos & Banda Patrinella για μία άκρως καρναβαλική βραδιά γεμάτη χρώμα, ένταση, κέφι, χορό, τραγούδι!

Παρακολουθείστε ζωντανά και τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του ΙΟΝΙΑΝ και διαδικτυακά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γιατί και το 2021 λουξάρω καρναβάλι!

Johnny Andriopoulos & Banda Patrinella

Η Banda Patrinella «φτιάχτηκε» στη Πατρα.
Άξιοι εκπρόσωποι της νεώτερης Πατραϊκής μουσικής κουλτούρας διασκευάζουν και επανεκτελούν με μεγάλη συνέπεια όλα τα είδη της μουσικής που μπορούν να σε κάνουν να χορέψεις.
Έλα και εσύ στο Πάρτυ με τους Banda Patrinella!
Αρχηγός της μπάντας είναι ο maestro Johnny (Γιωργο τον λένε κανονικά) Ανδριόπουλος,με τιτανοτεράστια εμπειρία στο χώρο της διασκέδασης.
Πιστοί υπηρέτες της τέχνης είναι οι :Ακης Χατζημικές στα κρουστά, Θύμιος Παπαδούλας στα τύμπανα, Σπύρος Χασαπίδης στο μπάσο, Μάριος Καρμαλής στην κιθάρα, και ο διευθυντής ορχήστρας Γιωργος Βερροιόπουλος στην κιθάρα.
Τα Αηδόνια μας, η Μαρία Μητρούλια και Γιάννης Ντακόλιας μας ταξιδεύουν με τις φωνές τους μέσα στο χρόνο.

Διοργάνωση:

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
Επιμελητήριο Αχαΐας
Save Music

Με την υποστήριξη:

ΣΚΕΑΝΑ
Live Pro
Mojo live
Ionian Tv
Πληροφορίες:
6972807170


Πηγή

Διαβάστε Επίσης

Στην Πάτρα η Έλλη Τρίγγου!

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Πάτρα, βρίσκεται η Έλλη Τρίγγου. Η ηθοποιός που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία μέσα από τη σειρά "Άγριες Μέλισσες", επισκέ..