Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Κατερίνα Ζαρίφη: “Ήρθε η στιγμή της δικαιοσύνης”

Κατερίνα Ζαρίφη: "Ήρθε η στιγμή της δικαιοσύνης"

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και την Ολίνα Τσαουσέλου μίλησε η παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη για τη μουσική, τον έρωτα και τις «Roomies», αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

«Το ηπειρώτικο είναι το heavy metal της Ελλάδας» είπε η παρουσιάστρια υποστηρίζοντας τις μουσικές τις προτιμήσεις, ενώ για την εμφάνισή της είπε ότι έχει χάσει 18 κιλά.

Μίλησε για την προηγούμενη σχέση της, αλλά και για τη συμμετοχή της ως single στις «Roomies». «Τρεις γυναίκες μπορούν να συνεργαστούν άψογα, είναι ευτυχής συγκυρία η συνεργασία με την Μαρία Σολωμού και την Ντορέττα Παπαδημητρίου», είπε χαρακτηριστικά.

Για τα μελλοντικά της σχέδια, δήλωσε ότι θα ήθελε να συμμετάσχει σε μια σειρά, αλλά και σε μια βραδινή εκπομπή.

Τέλος, μίλησε για το #MeToo εκφράζοντας το θαυμασμό της για την Μαρία Μπεκατώρου και τη Ζέτα Δούκα για το θάρρος που επέδειξαν και είπε ότι «ήρθε η στιγμή της δικαιοσύνης».

«Σιγά σιγά θα ανοίξουν πολλά στόματα, υπάρχει και ο χώρος της τηλεόρασης που αν ανοίξει ο ασκός… Θαύμασα το θάρρος της Σοφίας Μπεκατώρου και της Ζέτας Δούκα και είπα επιτέλους! Σιχαίνομαι το να έχεις εξουσία και να τη χρησιμοποιείς σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το να κάνεις καλό και νομίζω ότι τώρα ήρθε η στιγμή της δικαιοσύνης. Να έρθει η κάθαρση. Μου έχει τύχει επιθετική συμπεριφορά στην τηλεόραση. Το να φοβίζεις τον άλλον και αυτό να σε ευχαριστεί, για μένα αυτό είναι έγκλημα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Ζαρίφη.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης