Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Ο διαδικτυακός διάλογος με την Καίτη Γαρμπή για το «λάθος» του Κοντιζά

Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Ο διαδικτυακός διάλογος με την Καίτη Γαρμπή για το «λάθος» του Κοντιζά

Η Καίτη Γαρμπή δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο καθώς είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media με ιδιαίτερα εύστοχα tweets. Παίρνει θέση τόσο για σοβαρά θέματα της επικαιρότητας όσο και για πιο ανάλαφρα και χαλαρά. Αφορμή για το νέο της tweet ήταν ένα μικρό λάθος που έκανε ένας από τους κριτές του MasterChef στον αέρα του ριάλιτι μαγειρικής.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς, πειράζοντας μία από τις διαγωνιζόμενες, ανέφερε το τραγούδι «Άσπρο Μαύρο», υποστηρίζοντας ότι είναι της Καίτης Γαρμπή ενώ στην πραγματικότητα είναι της Αλέξια.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θέλοντας να διορθώσει αυτό το λάθος, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο twitter, ξεκαθαρίζοντας ότι το εν λόγω τραγούδι δεν είναι της Καίτης Γαρμπή.

«Άσπρο ή μαύρο, ή φεύγεις ή μένεις εδώ, μην το μπερδεύεις, η αγάπη είναι για δυο. Άσπρο ή μαύρο, για μένα γίνε τρελός, κι ό,τι προκύψει, στα ύψη ο πυρετός…. (ακούς εκεί… Δε το έχει πει η Γαρμπή… Σας παρακαλώ πολύ…) #MasterChefGR», έγραψε ο σεφ στο Twitter για να λάβει την απάντηση από την Καίτη Γαρμπή: «Μάστερ Σεφ μου τώρα μου επιβεβαιώσατε πώς έχετε Αυτό Το Κάτι».


Πηγή

Διαβάστε Επίσης