Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

“Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”: Παίρνει «πράσινο φως» για 9η σεζόν

"Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα": Παίρνει «πράσινο φως» για 9η σεζόν

Και για ένατη χρονιά θα παρακολουθήσουμε, όπως όλα δείχνουν, τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Σύμφωνα με τη Real Life, οι συντελεστές του αγαπημένου σήριαλ έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τη διοίκηση του σταθμού για ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ ορισμένοι εξ αυτών ήδη έχουν πει το «ναι».

Στόχος του Alpha, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι η σειρά να συνεχιστεί χωρίς αλλαγές, αφού το κοινό έχει δείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο κοροναϊός «χτύπησε» τη δημοφιλή σειρά
Τη «Μουρμούρα» φαίνεται πως «χτύπησε» προ ημερών ο κορονοϊός. Μετά από δυο θετικά κρούσματα που εντοπίστηκαν στην ομάδα της δημοφιλούς σειράς του Alpha διακόπηκαν τα γυρίσματα και από το βράδυ μέχρι και το τέλος του μήνα όλα τα επεισόδια που θα προβληθούν, θα είναι σε επανάληψη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αν και η παραγωγή τηρεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και γίνονται έλεγχοι για την Covid-19, δυο άνθρωποι από την ομάδα βρέθηκαν θετικοί στον ιό με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα γυρίσματα.

Όπως αναφέρει μάλιστα το ρεπορτάζ, πρόκειται για έναν ηθοποιό και έναν ακόμη άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες.

Κατά συνέπεια φυσικά όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται στην παραγωγή υποβάλλονται σε μοριακά τεστ, ενώ δεδομένου ότι δεν υπήρχε στοκ επεισοδίων, η «Μουρμούρα» θα προβληθεί σε επανάληψη για τις επόμενες μέρες.


Πηγή

Διαβάστε Επίσης