Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Μίνα Ορφανού: «Ήμουν εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις»

Μίνα Ορφανού: «Ήμουν εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις»

Μια άγνωστη πτυχή της μοιράστηκε η Μίνα Ορφανού, σε μια σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση.

Φανερά ανανεωμένη και έχοντας κάνει στροφή στην καριέρα της, αφού πλέον ασχολείται με τις αγιογραφίες, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχθεί πως παλαιότερα ήταν εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις.

Ωστόσο εδώ και δυο χρόνια ανέφερε πως έχει σταματήσει να επισκέπτεται τον πλαστικό της και χρησιμοποιεί όσα απλόχερα της προσφέρει η φύση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μίνας Ορφανού
«Πατάω τα 40 τώρα. Έχω μπει στο θέμα ό,τι προσφέρει η μάνα φύση. Παλιότερα έκανα αισθητικές επεμβάσεις κι ήμουν εθισμένη. Έχω σταματήσει εδώ και δύο χρόνια να πηγαίνω.

»Είχα φτάσει σε σημείο να μου λένε οι φίλοι μου πως αλλάζει η μορφή μου και κάποιοι δεν με αναγνώριζαν μετά από καιρό» δήλωσε χαρακτηριστικά και εκμυστηρεύτηκε πως φοβήθηκε όταν ο περίγυρός της τής έλεγε πως αλλάζει προς το χειρότερο.

»Πολλοί με είχαν δει μετά από καιρό και δεν με αναγνώρισαν. Το σταμάτησα μαχαίρι. Με τρόμαξε, όταν άκουσα είτε από φίλους από το κοινό που έχω, ότι έχεις αλλάξει πάρα πολύ και δεν είναι προς το καλό. Δεν το έβλεπα. Πίστευα ότι όσο πήγαινα, τόσο πιο όμορφη ήμουν. Λάθος», είπε η Μίνα Ορφανού στον Alpha.

Η Μίνα Ορφανού για τον εθισμό της στις αισθητικές επεμβάσεις


Πηγή

Διαβάστε Επίσης