Χωρίς διαφημίσεις!
After Party Radio
Χωρίς διαφημίσεις! After Party Radio
Galaxy Radio
106.1
Galaxy Radio 106.1

Το μαγαζί “γωνία” στην καρδιά της Πάτρας που έγινε στέκι και αγαπήθηκε (φωτό)

Το μαγαζί "γωνία" στην καρδιά της Πάτρας που έγινε στέκι και αγαπήθηκε (φωτό)

Η είδηση προκάλεσε θλίψη και δείχνει το πόσο έχει φτάσει στο τέλμα η κατάσταση στην εστίαση με την κρίση της πανδημίας.

Ένα από τα ωραιότερα καφέ, μαγαζί "γωνία" της πλατείας Γεωργίου της Πάτρας, δεν θα ανοίξει πάλι τα ρολά του όταν επιτέλους δοθεί το πράσινο φως στον κλάδο για να ξεκινήσει και πάλι την λειτουργία του.

Μιλάμε φυσικά για το «Zizu café», ένα μαγαζί με ξεχωριστή αισθητική, με δική του προσωπικότητα ως κατάστημα, που είχε γίνει αυτά τα 13 χρόνια της λειτουργίας του, στέκι για πολλούς Πατρινούς.

Την είδηση την ανακοίνωσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του, ο Βασίλης Πράπας, ένας από τους πιο αγαπητούς επιχειρηματίες του χώρου, αλλά και ένας αξιόλογος άνθρωπος για όσους τον έχουν γνωρίσει από κοντά.

Έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο facebook: «Εδώ έκλεισε και το καρναβάλι του 2021 και η επιχειρηματική ελπίδα της πλατείας καθώς και τα 13 χρόνια του Zizu μου…Τέλος. Σας ευχαριστώ θερμά…Θα επανέλθω». Το "Zizu Cafe" έγραψε την δική του ιστορία αυτά τα 13 χρόνια στην πλατεία Γεωργίου και είχε αγαπηθεί.

Δείγμα της αγάπης αυτής είναι τα δεκάδες μηνύματα που έχουν πέσει σαν βροχή κάτω από την ανάρτηση, από Πατρινούς, υπογραμμίζοντας τις όμορφες στιγμές που έζησαν στο κατάστημα, αλλά και τη γεμάτη αγκαλιά που τους πρόσφερε ο ιδιοκτήτης του.

Το patrasevents.gr εύχεται στον Βασίλη Πράπα καλή επιτυχία στα μελλοντικά επιχειρηματικά του σχέδια. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν το κλειστό κατάστημα κα πόσο ερήμωσε πλέον η συγκεκριμένη γωνία της πλατείας Γεωργίου στην καρδιά της Πάτρας.

Το μαγαζί "γωνία" στην καρδιά της Πάτρας που έγινε στέκι και αγαπήθηκε (φωτό) Το μαγαζί "γωνία" στην καρδιά της Πάτρας που έγινε στέκι και αγαπήθηκε (φωτό) Το μαγαζί "γωνία" στην καρδιά της Πάτρας που έγινε στέκι και αγαπήθηκε (φωτό) Το μαγαζί "γωνία" στην καρδιά της Πάτρας που έγινε στέκι και αγαπήθηκε (φωτό)


Πηγή

Διαβάστε Επίσης